Pariurile sportive pot fi privite ca o investiție

Pariurile sportive pot fi privite ca o investiție Data: 23 septembrie 2020   Ora: 09:00Nu vă mirați, nu sunt vorbe în vânt, pariurile sportive pot constitui o pasiune transformată într-o investiție profitabilă. Dar, ca orice investiție, în orice alt domeniu ar fi ea, și aceasta are la bază educația specifică și, bineînțeles inteligența și flerul investitorului.
Unul dintre pașii ce trebuie făcuți cu atenție este alegerea uneia dintre casele de pariuri online licentiate din România.
Dar nu acesta este primul pas. Studiul regulilor generale și particulare din domeniul pariurilor sportive este vital, înainte de a investi orice sumă de bani.
Este foarte firesc, ca atunci când practicăm cu pasiune un sport, când îl urmărim cu obstinație, când știm tot ce mișcă în competiții, de la jucători până la arbitri și chiar până la preparatorii fizici, să dorim să monetizăm această pasiune.
Următorul pas este managementul extrem de riguros al banilor. Pentru a obține un profit este necesar să investim o sumă de bani.
Acea sumă de bani, numită “bancă în limbajul pariorilor, trebuie să fie în strânsă concordanță cu veniturile obținte de către parior.
Mai precis, banca” lunară nu poate fi mai mare de zece procente din totalul veniturilor obținute de parior în fiecare lună. Nu mai mult, pentru a nu destabiliza traiul de zi cu zi al jucătorilor și al familiilor lor.
În plus, o regulă de bază în pariurile sportive spune să nu jucăm la recuperare”. Cu alte cuvinte, banca” lunară stabilită nu trebuie să fie suplimentată sub niciun pretext. Dacă luna respectivă e una mai puțin inspirată, trebuie să spunem “stop” atunci când suma dedicată pariurilor se epuizează.
Ne oprim, analizăm pariurile plasate, încercăm să ne dăm seama unde am greșit și, eventual, încercăm noi strategii de pariere, fără a mai investi vreo sumă de bani în acea lună. Pariurile sportive presupun relaxare, nu patimă și lipsă de luciditate, de aceea e bine să luăm pauză atunci când lucrurile nu merg bine.
Dimpotrivă, dacă reușim să obținem un profit în luna respectivă, oricât de mic ar fi el, acesta nu ar mai trebui să meargă spre pariuri.
E bine să avem un alt cont în care să meargă profitul, pentru ca acesta să fie palpabil și să îl putem folosi pentru a ne face bucurii mai mari sau mai mici. Sumele câștigate pot merge către alte investiții sau pentru achiziții de bunuri sau servicii care să ne permită să spunem “ mi-am cumpărat bicicleta asta din câștigul de la pariurile sportive“.
În orice circumstanțe, e nevoie să ne păstrăm capul pe umeri. Pariurile sportive sunt o pasiune care ne poate oferi adrenalină, dar, dacă sunt tratate cu disciplină, responsabilitate și seriozitate, pot deveni și o extra-sursă de profit.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult