O agenda este un instrument esential pentru o persoana organizata

O agenda este un instrument esential pentru o persoana organizata Data: 24 octombrie 2018   Ora: 16:16

 

Daca doriti o agenda care sa fie pe placul dvs., cumparati din timp agenda 2019 pentru a gasi una care sa va placa. Cautati formatul potrivit, stilul potrivit si hartia potrivita, pentru a o utiliza cu placere.

Noile agende 2019 care ofera o gramada de emotii, pe masura ce vedeti toate acele date goale si stiti ca in curand vor fi umplute cu tot ceea ce sperati sa faceti si veti realiza in urmatoarele 12 luni.

O agenda 2019 poate functiona numai daca o considerati ca fiind instrumentul vital - asa ca lista dvs. de verificare zilnica a ceea ce trebuie purtati cu dvs. ar trebui sa arate cam asa: portofel, telefon, ochelari de soare si agenda.

O agenda 2019 va ofera sansa sa stati, sa planificati si sa va pregatiti pentru anul care urmeaza. Folosind timpul pentru va scrie lucrurile, notele si gandurile este o modalitate foarte buna de a scuti stresul si de a va imbunatati sanatatea mintala, pentru ca este o sansa sa va eliberati mintea.

Ce trebuie sa aveti in vedere cand alegeti agende 2019?

Dimensiunile agendelor

Agendele vin in toate formele si dimensiunile. Exista multe dimensiuni comune/standard (cum ar fi A4 sau B6), dar exista si mici variatii ale acestor dimensiuni. Exista agende 2019 pe care le puteti personaliza.

Pagini vs foi

Stim cu totii ca agendele contin foi de hartie. Dar modul in care este descrisa o agenda - si grosimea sa finala - va fi in mare masura determinata de numarul de pagini. Verificati specificatiile listei de produse pentru agende 2019 pentru a va asigura ca optati pentru numarul de pagini de care aveti nevoie. Retineti ca foarte multe pagini nu sunt intotdeauna mai bune - deoarece mai multe pagani se traduc, de obicei, intr-o agenda mai grea si mai groasa. Deci, pentru o agenda 2019 usor de purtat in geanta puteti opta pentru un numar mai mic de pagini.

Greutatea hartiei

Hartia mai groasa este, de obicei, asociata cu hartie de o calitate mai buna. Va puteti adresa unei tipografii pentru Global Print care va va da toate detaliile legate de hartie si de agenda pe care doriti sa o procurati.

Coperta agendei

Exista, de asemenea, o mare varietate de coperti pentru agende 2019. Cea mai obisnuita este o coperta cu o greutate mai mare decat hartia, mentinandu-va paginile protejate. Suporturile pentru carduri pot fi simple, tiparite sau texturate. Tipurile de coperti mai grele pot avea aspect din piele sau puteti opta chiar pentru agende piele 2019.

Tipul de legare a agendelor

Din nou, exista mai multe tipuri in care agendele sunt legate si ar trebui sa luati in considerare acest lucru pe baza modului in care veti utiliza agenda dvs. Metoda determina cat de plata doriti sa fie agenda, cat de bine se pastreaza, usurinta de a elimina pagina si, in general, cat de robusta este.

Decizia finala va apartine. Dvs decideti pentru ce tip de agenda veti opta in 2019 si care va atrage atentia. Unii oameni se bucura cu adevarat de folosirea unor agende si pentru asta apeleaza la tipografia Global Print care le personalizeaza agendele exact asa cum isi doresc.

 

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult