Meditatii de limbi straine cu profesori profesionisti la Centrul Capri

Meditatii de limbi straine cu profesori profesionisti la Centrul Capri Data: 27 iulie 2018   Ora: 15:16

Centrul de meditatii Capri organizeaza cele mai interactive cursuri de limbi straine din Bucuresti. Pozitionat intr-o zona centrala, iti pune la dispozitie doua centre, ambele in zona Pietei Unirii, accesibile si avantajoase. Fie ca esti copil sau adult, la centrul Capri ai parte de dezvoltare prin invatare.

Centrul de meditatii Capri iti ofera cursuri si meditatii la alegere, individuale si personalizate, dupa capacitatile si nevoile fiecaruia. La cele mai mici preturi de pe piata, Capri este locul ideal pentru cursuri de limba engleza sau orice alt curs de limba straina, perfecte pentru copilul tau, in continua dezvoltare.

Profesorii Capri sunt profesionisti, pregatiti sa isi aplice metodele unice de invatare rapida si logica, informatii care vor ramane rapid impregnate in memoria cursantilor. Alaturi de ei, vei urma cursuri de limba engleza, cursuri de limbi straine care, mai mult decat stapanirea respectivei limbi, iti vor dezvolta si alte aptitudini, precum adaptarea rapida, memorarea eficienta, cultura generala si interactiunea. La Centrul de meditatii Capri cursurile de limbi straine sunt diverse, iar metodele de predare sunt adaptate fiecarei nevoi si capacitati.

Capri iti pune la dispozitie cursuri de incepatori, pas cu pas, fie individual, in mini cursuri sau cursuri mai mari, dar si cursuri pentru avansati. Se realizeaza, de asemnea, pregatiri pentru olimpiade, concursuri, testari internationale.

Daca faci parte dintr-o companie multinationala, aici este locul potrivit unde vei putea pune bazele unei limbi straine: engleza, franceza, germana, coreana, atat cursuri generale, cat si de specialitate. Avantajul este ca aceste cursuri se pot desfasura fie la sediul Capri, fie la sediul firmei tale.

Cantrul de meditatii Capri este locul ideal unde poti sa excelezi intr-o limba straina. Urmeaza cursurile de limbi straine si ajungi de la nivelul de incepator la cel de avansat, alaturi de profesori instruiti, nerabdatori sa scoata din tine un poligot desavarsit.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult