Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020 Data: 6 august 2020   Ora: 14:16

 

Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se vorbește despre un interval de timp pentru o investigație pentru investitori în anul 2020, dar despre alte aspecte economice.

"Suntem o companie îngrijită îngrijită permanentă. În fiecare an, noi nu propunem un buget, fie el mic, fie mare, în funcție și în contextul plăților și cum să vedem noi lucrări pe termen mediu și plămânul . Tot timpul sunt acum în 2019, un proiect de față mai departe, urmărirea sau față sau o nouă sectie de producție în țările din Vaslui. "carne tocata, mici și alte produse de îngrijire urmează să fie lansate . O sa fie unice pe piata din România. Investiția se ridică la 1 milion de euro, aici vorbim despre echipament și partea de infrastructură " , a declarat Ciuburciu .

Intrebat de unde este procura Vascar materie prima, mai exactă carnea, poate fi precizat ca principalul reprezentant Uniunea Europeană, din motive îngrijire tin strict de calitate.

"Preponderent, luam carnea din Uniunea Europeană. Cumparam și în România, dar este posibil să existe o pesta porină, majoritatea este fermelor și sunt abatoarelor cu hexagonala stampila. În acest moment, noi exportăm în tarile din UE, avem nevoie de carne Cu ștampila Este extrem de dificil să se afle în România în acest fel de carne. Un pret corect " , un precizat Ciuburciu (Vascar) .

Acest lucru este explicat, este de dorit pentru o economie importantă înainte de a face doar România, Vascar nu a dorit să renunțe la exporturi și să fie prezinte pe pietele de afară, îngrijire să poată fi mai mai vinde mai ales de conationalii plăcati peste granit .

„De la mijlocul anului 2018, de la un Aparut pesta porcină din România, lucrări s-au schimbat, Foarte multe proprietăți sunt marcate cu roșu și asta inseamna ca pot fi făcute cărți Doar pentru procesări de îngrijire și exclusiv în România. Chiar DACA Vascar ONU Avut OCAZIE Să renunțe la exporturi Si Sa reducă cheltuielile cumparand Materie prima Doar din România, Sunt preferate pentru achizitionam carne la onu pret mai mare DIN uniune, Doar CA pastram stampila Si Sa FIM vizibili ȘI la export " , ONU Vlad menționat Ciuburciu.

În acest sens, directorul general Vascar a dezvaluit un parteneriat nou pentru îngrijirea companiilor din Vaslui, semnarea unui retailer din Serbia.

"Chiar saptamana trecuta am demarat un parteneriat cu un retailer din Serbia, este un proiect de pilot, este o marcă să fie de la prezinta sau să păstreze, iar una dintre părți lor să așteptați sau să putem transfera sau îngrijire foarte clară, iar carnea sa fie de proveniență UE și nu România " , un precipitat Ciuburciu (Vascar).

Nu în ultimul rand, Vlad Ciuburciu a identificat o problemă principală de îngrijire și îngrijire îngrijorată a afacerilor din România, în special cele din industria carnii.

"Birocratia este principala problemă cu îngrijire și confruntam, dar eu este mai ușor pentru a pune la dispoziție și infrastructura educațională. Mi se par educație foarte importantă și pregătește generații viitoare în funcție de direcție pentru asistența unesc economia tarii. Aici, este o problemă mică : înainte de 1989, toata lume Urma Facultati cu profil tehnic, toata lume era inginer, după IAR 1990, vizitat lume în orientare Catre economie. Este o problemă de infrastructură rutieră bogată, bazată pe autostrazi, inseamna o creare a unei economii " , un conchis Directorul general Vascar, Vlad Ciuburciu.

Compania Vascar a fost infiintata in anul 1984, sub denumirea de Industria Carnii Vaslui, iar in prezent detine o fabrica, 21 de revista si sunt peste 400 de angajati. Cifra de afaceri la nivelul anului 2019 cu o valoare de 20,5 milioane de euro, sau crește cu 13% pentru anularea anterioară.


 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult