Grupul Floria lanseaza InstaFlori.ro, extensie omnichannel a florariilor din offline

Grupul Floria lanseaza InstaFlori.ro,  extensie omnichannel a florariilor din offline Data: 29 ianuarie 2020   Ora: 14:00

Grupul Floria, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata floristica din Romania, adauga in portofoliu InstaFlori.ro, o divizie care propune livrarea de flori pentru acasa sau pentru birou, oriunde in tara, in 24 de ore. InstaFlori.ro reprezinta extensia omnichannel a Florariilor Floria si capitalizeaza experienta in e-commerce si in livrare nationala de flori a Grupului Floria si know-how-ul din domeniul floristic.

 Platforma InstaFlori.ro reprezinta o premiera in Romania, prin modalitatea de livrare si acoperirea nationala, magazinul online oferind flori de calitate premium pentru acasa sau pentru birou.  Spre deosebire de serviciile  de livrare de buchete care vizeaza in principal cadourile, InstaFlori.ro se adreseaza unui public mai larg, adept al conceptului Do It Yourself, persoane interesate si implicate in decorarea spatiilor in care traiesc sau muncesc. De altfel, un studiu realizat la finalul anului trecut in reteaua florariilor Floria a aratat ca 40% din achizitiile de flori sunt pentru acasa.

Florariile Floria, 7.7 milioane lei in 2019

InstaFlori.ro functioneaza ca extensie omnichannel a diviziei de florarii fizice a Grupului Floria, care anul trecut a generat o cifra de afaceri de 7,7 milioane lei in 2019, cu 15% mai mult decat in 2018.

Produsele de pe InstaFlori.ro sunt realizate de o echipa de designeri florali. Firele de flori sunt ambalate cu grija intr-o cutie personalizata si sunt livrate prin curier, oriunde in Romania, in 24 ore. Expertiza logistica a grupului Floria garanteaza calitatea si prospetimea florilor oferite, iar cutia InstaFlori.ro asigura conditii optime de transport.

Trendul ascendent al comertului cu produse destinate confortului casnic este cel care ne-a inspirat in dezvoltarea acestui nou proiect online. Tendinta pentru cresterea standardului de confort de acasa este o realitate europeana care incepe sa-si faca simtita prezenta si la noi. Vanzarea florilor in cutie - letterbox flowers - este un nou trend international, care face produsul simplu de livrat si ofera clientului libertate totala in ceea ce priveste modul de aranjare– declara Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Florile din portofoliu InstaFlori.ro sunt importate direct din Olanda, Columbia si Ecuador. Clientii au la dispoztie mai multe optiuni de cumparare: individual sau prin intermediul abonamentelor lunare, trimestriale ori anuale. Ei isi pot alege data de livrare, tipul de flori, culoarea sau pot lasa aceste aspecte pe seama designerilor florali.

Lansarea noii platforme e-commerce consolideaza pozitia Grupului Floria pe piata de floristica din Romania, prin cresterea prezentei in spatiul online. Din aceasta perspectiva, strategia de dezvoltare in urmatorii ani urmareste obtinerea de reprezentativitate la nivel urban national in Romania, atat in retailul traditional, cat si in cel online – mai precizeaza Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.Despre Floria

Reteaua de florarii Floria cuprinde 6 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineanu, Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Aeroportul Otopeni si una in Ploiesti.

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, reteaua de florarii Floria, divizia pentru evenimente si amenajari peisagistice, distributie de flori si plante catre retailul de tip IKA, precum si vanzari engros.

Din mai 2015 Grupul Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente, iar in luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale in Romania.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult