De ce sa folositi o solutie de email hosting? Beneficii si intrebari frecvente.

De ce sa folositi o solutie de email hosting? Beneficii si intrebari frecvente. Data: 20 noiembrie 2023   Ora: 18:16 De ce sa folositi o solutie de email hosting? Beneficii si intrebari frecvente.

Pe langa faptul ca utilizatorii au abandonat in mare masura desktopul in favoarea dispozitivelor mobile, acestia cer in prezent si mai mult de la serviciile lor de email. Nu mai este suficient sa trimiteti si sa primiti pur si simplu mesaje. Utilizatorii au nevoie de acces la conturile lor de pe orice dispozitiv, in orice moment iar securitatea este primordiala. Din aceste motive si nu numai, email hosting-ul a devenit o parte critica a infrastructurii de comunicare. Emailul (si marketingul prin email) ramane regele comunicarii in afaceri si asta chiar daca modul in care angajatii se conecteaza cu resursele lor se schimba. In prezent, aproape jumatate din toate e-mailurile (46%) sunt deschise de pe dispozitive mobile, conform statisticilor.

Email hosting: Beneficii si intrebari frecvente

 

Crearea unei imagini de brand

Exista multe servicii de email care ofera caracteristici de baza care ar putea fi suficiente pentru utilizatorii fara pretentii ridicate insa afacerile au nevoie de ceva mai robust.

Utilizarea unui serviciu de email hosting similar celui oferit de hostX  ajuta la transmiterea unui anumit profesionalism si contribuie la crearea increderii in marca. Emailul gazduit pemite utilizatorilor sa foloseasca ID-uri si elemente de branding personalizate, astfel incat numele companiei sa fie afisat in mod vizibil. Acest lucru depaseste o simpla semnatura si poate asigura clientii ca au de a face cu un brand bine stabilit.

 

Este email hosting-ul mai securizat?

Protectia datelor este o prioritate majora in aproape orice industrie iar utilizatorii folosesc emailul pentru a trimite materiale din ce in ce mai sensibile. Acest lucru se traduce prin cresterea nevoilor de securitate pentru a se asigura ca resursele si informatiile detinute de companie raman protejate.

Cu un serviciu specializat de gazduire email, administratorii se vor ingrijora mai putin cu privire la detaliile sau atasamentele pe care le trimit si se pot concentra mai mult asupra activitatilor esentiale de afaceri.

 

Nu ramaneti niciodata fara spatiu in inbox

Cunoastem cu totii situatia: spatiul disponibil din casuta de e-mail se umple rapid dar aveti informatii importante si fisiere stocate acolo. Trebuie sa decideti intre stergerea mesajelor, stocarea datelor in alta parte sau gasirea unei alte solutii.

Serviciile de gazduire email ajuta la rezolvarea acestei probleme, oferind resurse scalabile care pot fi ajustate la cerere. Daca va apropiati de limita capacitatii de stocare puteti cere furnizorului de email hosting sa va mareasca spatiul disponibil. Acest lucru inseamna  ca puteti pastra toate acele fisiere de lucru importante, precum si restul mesajelor care nu sunt la fel de importante.

 

Emailul gazduit poate fi accesat din afara biroului?

Un serviciu de email hosting include avantajul suplimentar al accesului oriunde si oricand. Cu un partener precum HostX, puteti sta linistiti, stiind ca resursele dvs. de email vor fi intotdeauna disponibile. Acest lucru nu doar ca elimina grijile legate de perioadele de nefunctionare  insa permite utilizarea serviciului in afara biroului.

Serviciul de email hosting este usor accesibil cu datele de autentificare corespunzatoare. Angajatii il pot accesa din biroul de acasa sau in deplasare, pastrand in acelasi timp datele in siguranta.

 

Mai mult decat trimiterea de mesaje

Stim cu totii ce instrument puternic poate fi emailul dar utilizatorii de astazi trebuie sa faca mai mult decat sa trimita mesaje. Datorita unor platforme robuste precum Microsoft Exchange angajatii isi pot spori eficienta si productivitatea cu ajutorul unei serii de instrumente. Acestea includ posibilitatea de a programa intalniri si de a partaja o serie intreaga de materiale, cum ar fi fisiere importante, informatii de contact si calendare. O singura platforma simplificata raspunde tuturor nevoilor dvs. de comunicare.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult