De ce resurse ai nevoie pentru a-ti deschide propriul business?

De ce resurse ai nevoie pentru a-ti deschide propriul business? Data: 3 iulie 2017   Ora: 10:10

Desi, pentru multi dintre noi o afacere proprie reprezinta o responsabilitate mult prea mare, pentru altii, deschiderea propriului start-up reprezinta o idee foarte profitabila. Insa, pentru a pune pe picioare o afacere, este nevoie de mai multe resurse. Uite ce ar trebui sa treci pe lista, daca vrei sa pornesti un business.


1. Resurse financiare

Bineinteles, ca in topul listei cu lucruri necesare pentru deschiderea propriei afaceri se afla banii. Fara resurse financiare suficiente, este imposibil ca firma sa mearga. Daca nu dispui de un buget destul de mare pentru asta, ai posibilitatea de a solicita un credit bancar. In timp, daca afacerea va avea succes, poti rambursa imprumutul. Pe de alta parte, pentru sume mai mici, contracteaza un credit cu buletinul. Sunt numeroase institutii de tip IFN (Institutii Financiare Nebancare) care ofera credite rapide, pentru sume de bani mai mici ce pot returnate in rate fixe.

 

2. Resurse logistice

Pentru a porni o afacere ai nevoie de asemenea de un punct de lucru. Sigur ca, la inceput, daca nu este un business care necesita spatii speciale de depozitare, il poti gestiona chiar de acasa. Pe masura ce afacerea se dezvolta si vei avea nevoie si de cativa angajati ai optiunea de a inchiria sau de a cumpara un apartament. Analizeaza preturile apartamentelor de vanzare de pe diversele site-uri, iar apoi decide-te daca bugetul tau poate acoperi o asemenea cheltuiala. In caz contrar, alege sa inchiriezi un spatiu de unde sa iti poti desfasura activitatea, alaturi de restul echipei.

 

3. Materiale promotionale

Orice business aflat la inceput de drum are nevoie de o promovare intensa. Pentru ca un public cat mai larg trebuie sa afle de existenta companiei tale pe piata, foloseste diverse metode de a face publicitate. Nu uita insa nici de modalitatile clasice de promovare, deoarece se dovedesc a fi printre cele mai eficiente. Astfel, solicita serviciile unei firme de grafica si realizeaza diverse flyere, afise si materiale promotionale pe care sa le oferi potentialilor clienti.

 

Succesul in business vine in primul rand daca planifici demersurile necesare si daca iti organizezi foarte bine bugetul. Exista solutii pentru orice impas, trebuie doar sa ai curajul de a incerca!

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Adaptaţi-vă la contextul obiectiv al pieţei! Sugestii pentru creşterea atractivităţii companiei

În prezent angajatorii constată o insuficiență de personal în piaţă dar şi o lipsă accentuată a competențelor şi abilităţilor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Zipper Romania participa activ la proiectul “o natiune conectata”

 Anul acesta, evenimentul de business organizat cu ocazia Zilei Comunicatiilor, ajuns la editia 22, aduce pe aceeasi scena, autoritati, ... citeste mai mult