Cum sa scapi de impedimentele financiare in doar 10 minute

Cum sa scapi de impedimentele financiare in doar 10 minute Data: 31 august 2018   Ora: 09:16

Probabil si tu te-ai intrebat la finalul lunii pe ce ti s-a dus salariul pentru ca nu ai ramas cu mare lucru, iar in cazul in care a aparut un eveniment neprevazut ce necesita sustinere financiara, ai avut pentru cateva secunde pielea de gaina gandindu-te la ce va urma. Multi au trecut prin asta si nu a fost foarte placut cand a trebuit sa se indatorez la familie sau prieteni pentru a-si rezolva problemele.

Si totusi, cum au scapat ei si cum o poti face si tu? Ei bine, cu ajutorul unui amanet. Daca la inceput ai incertitudini legate de un amanet sau altul, cu timpul iti vei da seama ca acestea erau cauzate de stereotipuri ce s-au dovedit a fi false.

Cum trebuie sa procedezi? Ei bine, alegi obiectele pe care nu te folosesti si vrei sa le amanetezi acestea putand fi electrocasnice, laptop-uri sau telefoane. In cazul in care nu ai timp sa ajungi la amanetul fizic, poti incerca amanetul online de acasa, cu ajutorul caruia poti amaneta direct la domiciliu. Exista foarte multe beneficii oferite de amanet, incepand de la numeroasele locatii din Bucuresti si din orasele din tara, cat si oferta larga de produse pe care le poti amaneta pentru a putea face rost de banii necesari pentru a iesi din impas.

Poti intreba in stanga si in dreapta ca sa inveti din experienta altora care desi aveau impresia ca stiu sa economiseasca, s-a dovedit ca nu au reusit sa isi dea seama cum de au ramas fara bani la final de luna. Astfel, au ales sa-si amanetez telefonul cel vechi pentru o suma corecta de bani si astfel au reusit sa treaca peste situatia neplacuta.

Situatiile pot fi rezolvate mult mai usor si mult mai discret daca apelezi la un amanet. Este o solutie rapida si de mare ajutor la care poti apela fara ca rudele sau prietenii sa stie ca tu treci printr-o situatie destul de stanjenitoare.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Cele mai importante titluri cu reduceri de pana la -80%

Auzim foarte de des ca pretul cartilor este o problema ce sta in calea dezvoltarii intelectuale si personale. Intelegand acest lucru, Editura ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Zipper Romania participa activ la proiectul “o natiune conectata”

 Anul acesta, evenimentul de business organizat cu ocazia Zilei Comunicatiilor, ajuns la editia 22, aduce pe aceeasi scena, autoritati, ... citeste mai mult