Consolidare, restaurare, modificari interioare, refacere instalatii, amenajari exterioare - imobil din str. Spiru Haret, nr. 8, sector 1, cod SMIS 122957

Consolidare, restaurare, modificari interioare, refacere instalatii, amenajari exterioare - imobil din str. Spiru Haret, nr. 8, sector 1, cod SMIS 122957 Data: 29 octombrie 2019   Ora: 13:00

UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI, cu adresa in Municipiul Bucuresti, Str. Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, judetul Bucuresti, cod postal 050107, a semnat Contractul de finantare nr. 3797 din 13.02.2019 pentru proiectul cu titlul „Consolidare, restaurare, modificari interioare, refacere instalatii, amenajari exterioare imobil din str. Spiru Haret, nr.8, sector 1”, cod SMIS 122957, proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 10 Imbunatatirea infrastructurii educationale, Prioritatea de investitii 10.1 Investitiile in educatie, si formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare.

 

Valoarea totala a proiectului este de 11.698.057,29 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 11.464.096,14 lei.


Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program in Regiunea de Dezvoltare Bucuresti Ilfov este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov.

 

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea, restaurarea, modificarea interioara, refacerea instalatiilor si a amenajarilor exterioare a imobilului situat in Str. Spiru Haret, nr. 8, sector 1, in vederea cresterii relevantei invatamantului tertiar universitare in stransa relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive. Prin cadrul prezentului proiect se urmareste cresterea relevantei invatamantului tertiar universitar in stransa relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive.

 

Obiectivele specifice ale proiectului:


1. Sustinerea consolidarii, restaurarii, modificarii interioare, refacerii instalatiilor si a amenajarilor exterioare a obiectivului de investitie, prin activitati realizate inaintea depunerii cererii de finantare, pentru contractarea si implementarea serviciilor de proiectare si a serviciilor de consultanta privind realizarea si managementul proiectului.

2. Sustinerea consolidarii, restaurarii, modificarii interioare, refacerii instalatiilor si a amenajarilor exterioare a obiectivului de investitie, prin activitati realizate dupa depunerea cererii de finantare, realizare a managementului, inclusiv raportarea de proiect, depunerea cererii de rambursare finala, implementarea si monitorizarea planului de achizitii, precum si implementarea serviciilor de audit proiect.

3. Cresterea numarului de obiective aferente infrastructurii din cadrul institutilor de invatamant superior de stat consolidate si restaurate, prin activitati de implementare a proiectului, precum realizarea proiectului tehnic si a documentatiilor aferente obtinerii avizelor finale, realizarea lucrarilor de constructie, inclusiv dotari si prestarea serviciilor de asistenta tehnica si dirigentie de santier.

4. Cresterea gradului de informare si publicitate a proiectului, prin activitati specifice de informare si publicitate a proiectului si activitati specifice de promovare a obiectivului asigurand cresterea relevanþei invaþamantului terþiar universitar in relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive.

 

Perioada de implementare a proiectului este de 49 luni, respectiv intre data 03.08.2016 si data 30.08.2020, aceasta cuprinzand, daca este cazul, si perioada de desfasurare a activitatilor proiectului inainte de semnarea Contractului de finantare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

 

Grupul tinta este format atat din beneficiari directi (Studentii din cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Geografie, masteranziiDoctoranzii care vor desfasura activitatea de cercetare pentru tezele de doctorat, astfel beneificiind de o calitate superioara a infrastructurii, Profesorii), cat si beneficiari indirecti (Autoritatea locala, Societatile si Angajatorii din regiunea Bucuresti-Ilfov).

 

Persoana de contact: RADULESCU GEORGIANA, tel: 0729073815

 

media/imagini_articole

 

Date de contact: Tel., fax: 0213054680 / 0213054681021 / 3054682, Adresa de e-mail: [email protected], Pagina Web: www.unibuc.ro

Investim in viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020

media/imagini_articole

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult