Conferinta Tax & Law 2018 Actualizari

Conferinta Tax & Law 2018 Actualizari Data: 5 martie 2018   Ora: 10:58

Conferinta Tax & Law, aflata la a 16-a editie, va avea loc în data de 13 martie, la Hotel Sheraton Bucuresti, Sala Platinum, începand cu ora 8.30 a.m. Agenda evenimentului consta în doua sesiuni interactive, o dezbatere speciala cu liderii departamentelor financiare (CFOs), atelier dedicat si oportunitati de networking.

Pe fondul modificarilor fiscale majore din Romania care afecteaza sectorul privat, companiile se adapteaza la noile realitati economice. Cresterea salariului minim, mutarea obligativitatii platii contributiilor sociale de la angajator la angajat si implementarea unor noi reguli de fiscalitate aprobate la nivelul Uniunii Europene se numara printre schimbarile semnificative.

Vorbitorii din sesiuni vor dezbate modul în care schimbarile din legislatia fiscala influenteaza atractivitatea Romaniei pentru investitori si progresul economic din urmatoarea perioada.

În cadrul evenimentului se va realiza o analiza relevanta a principalelor modificari fiscale si legislative adoptate anul trecut si la începutul lui 2018 cu impactul prevazut pentru mediul de afaceri din Romania. Reprezentanti de top din sectorul public si privat vor puncta fortele directoare din mediul fiscal si vor veni cu exemple de bune practici pentru implementarea modificarilor într-o maniera eficienta.

Lista de vorbitori din prima sesiune îi include pe: Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice*, Mirela Calugareanu, presedintele ANAF*, Mihaela Pohaci, Partener al PNSA Tax, Ramona Jurubita, Deputy Senior Partner, Head of Tax & Legal la KPMG, Madalina Nicola, Head of Accounting & Payroll la Noerr Finance & Tax, Marius Ionescu, Tax Partner, Co-Head of NNDKP Tax Advisory Services, Raluca Buciuc, Director, Valuation Services and Hospitality Advisory Services la Colliers International Romania, Alex Milcev, Tax & Law Services Leader, EY Romania si Viorel Sbora, Manager la Atipic Solutions.

Perspectiva directorilor financiari asupra modificarilor fiscale va fi adusa în prim-plan pentru a întelege cum gestioneaza companiile modificarile frecvente ale legislatiei. Pentru a obtine o perspectiva cuprinzatoare, directorii financiari provin din industrii diverse. Printre vorbitori se numara Mihaela Ionescu, Microsoft, Mircea Varga, Tiriac Holdings si Dan Berciu, Eurolines Group.

Atelierul dedicat va aduce clarificari asupra capcanelor fiscale din prevederile existente si nou-introduse în legislatie si va fi sustinut de catre Mihaela Pohaci si Raluca Rusu de la PNSA Tax, oferind si studii de caz.

 

Participantii la eveniment beneficiaza de 5 puncte CPD acordate de ACCA, 5 ore de pregatire profesionala nestructurata acordate de CAFR si 5 ore de pregatire profesionala acordate de CCF.

Persoanele interesate sa participe la eveniment sunt invitate sa se înregistreze online aici sau contactand echipa Business Review la  +40 31 040 09 31 sau events@business-review.ro.

Mai multe informatii despre eveniment, program si ateliere pot fi gasite pe pagina dedicata.

 

Partenerii evenimentului: PNSA Tax

Sponsorii evenimentului: Atipic., Noerr

Cu sprijinul: KPMG

Asociatii Partnere: ACCA, AHK, CAFR, CCF

 

*confirmare în curs de realizare

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

O agenda este un instrument esential pentru o persoana organizata

  Daca doriti o agenda care sa fie pe placul dvs., cumparati din timp agenda 2019 pentru a gasi una care sa va placa. Cautati formatul ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Cum te pregatesti de fluctuatiile bursiere din 2019

Previziunile pesimiste cu privire la o criza financiara care ar urma sa inceapa in 2019 au creat panica printre investitori. Multi cred ca cea mai ... citeste mai mult