Cele mai populare 3 loterii pe care se pariaza in Romania

Cele mai populare 3 loterii pe care se pariaza in Romania Data: 10 aprilie 2018   Ora: 16:16

Pariurile online sunt doar o parte din oferta operatorilor de jocuri de noroc care functioneaza legal in Romania. In general, site-urile acestora au si o sectiune de cazino online, iar cateva ofera si posibilitatea de a juca la loterii online.

Sunt multi romani care prefera aceste loterii in detrimentul clasicului 6/49, dintr-un motiv foarte simplu: le este peste mana sa ajunga la agentiile Loteriei Romane, din cauza programului prea incarcat. Avantajul principal al online-ului este ca poti juca la loterie la orice ora si nu numai de acasa, ci si cand esti la serviciu sau de pe drumul de la serviciu spre casa, de pe dispozitivele mobile.

Loteriile online au cateva avantaje

loteria

Un alt avantaj atunci cand joci la loterii online este ca poti sa mizezi si un leu pe bilet, in timp ce la loto 6/49 un tichet costa minim 5 lei. La extragerile speciale, pretul ajunge si la 10 lei pe variata. La fel de adevarat este ca premiul pentru „ghicirea” celor sase numere castigatoare este de peste un milion de euro, dar sa nu uitam ca numeri pe degetele de la o singura mana cati oameni castiga marele premiu intr-un singur an.

La Loto 6/49 castigi si cu 3, 4 sau 5 numere, insa castigul este foarte mic in raport cu probabilitatea de a avea succes si, poate, in raport cu sumele jucate saptamanal. Loteriile online aduc castiguri mai multe si mai bune celor care joaca constant, in situatii similare.  

In fine, ca sa epuizez motivele pentru care am ales sa joc la loto pe calculator, cele mai multe loterii online au extrageri foarte dese, la unele chiar din 5 in cinci minute, ziua si noaptea. In plus, poti plasa biletul cu foarte putin timp inainte de extrageri.

Top 3 loterii online in tara noastra

loteria

Daca ai avut curiozitatea sa intri in sectiunea de „loto” a unui operator de la noi ai vazut ca unele loterii se numesc Keno sau Kino. La acestea se extrag 20 de numere, iar o loterie de acest tip este catalogata de specialisti drept cea mai populara printre jucatorii din Romania. E vorba despre Grecia Kino 20 / 80, la care, asa cum se intelege si din denumire, se extrag 20 de bile dintr-un total de 80.

Motivul principal pentru care aceasta loterie este foarte populara este unul dintre cele pe care le-am invocat mai sus: frecventa. Extragerile au loc zilnic, din 5 in 5 minute, de la noua dimineata pana la zece seara. Poti paria si din Romania in orice moment al zilei si sa afli rezultatul extragerii in maxim 15-20 de minute dupa derularea procedurilor de extragere. Datorita periodicitatii specifice, cele mai multe agentii licentiate in tara noastra permit plasarea biletului chiar si cu 2-3 minute inainte de extragere.

Si tot datorita frecventei, aceasta loterie este potrivita pentru aplicarea unor strategii care presupun modificarea mizei in functie de rezultatele precedente, deoarece. In doar cateva ore, poti paria pe multe extrageri. O alta tactica a jucatorilor la loterie este sa puna aceleasi numere pe bilet, numere cu semnificatie personala sau care le ies pur si simplu in cale, pe strada. De exemplu, eu imi notez numerele de inmatriculare ale primelor masini pe care le vad atunci cand ies din bloc.

loteria

 

O alta loterie online aflata in topul preferintelor jucatorilor romani este Polonia Multi 20 / 80. Au loc doua extrageri zilnic, la ora 15:00 si la ora 22:40. La unele agentii de pariuri prima extragere se numeste ”Polonia Multi 1”, iar cea de-a doua ”Polonia Multi 2”, in timp ce alti operatori le pun la ambele numele de ”Polonia Multi Multi”. Ca si in cazul Grecia Kino, se extrag 20 de numere din 80. Dezavantajul fata de prima loterie amintita e ca sunt mai putine extrageri, dar acesta se poate transforma intr-un avantaj, in sensul ca poti utiliza diferite strategii de pariuri fara a pierde rezultatele unei extrageri.

In top 3 loterii pe care se pariaza in Romania este si Win For Life 10 / 20 din Italia, in sistem 10/20, la care se fac extrageri din ora in ora, in intervalul 08:00 si 23:00. Poti paria pe un singur numar la o cota de 1.90, poti paria pe 2/2, 3/3 sau 4/4 la cote bune si cu sanse reale de castig, din moment ce jumatate din numere vor fi castigatoare.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult