Cele mai importante titluri cu reduceri de pana la -80%

Cele mai importante titluri cu reduceri de pana la -80% Data: 16 august 2018   Ora: 18:16

Auzim foarte de des ca pretul cartilor este o problema ce sta in calea dezvoltarii intelectuale si personale. Intelegand acest lucru, Editura Univers Enciclopedic realizeaza des campanii de reduceri pentru diverse categorii de carti de pe site. De aceasta data, in perioada 12 - 26 august 2018, pe site-ul www.universenciclopedic.ro sunt reduceri finale de vara pentru toate categoriile de carti de pana la -80%.

Esentiale pentru orice roman, Dex si Doom dictionar au o reducere considerabila de -50%. Acestea sunt necesare pentru o limba vorbita curat. Forma corecta si sensul potrivit al unui cuvant sunt esentiale pentru oricine isi doreste sa aiba o imagine exemplara in societate. Fie ca vorbim de scoala, de job si chiar de iesirile cu prietenii sau in societate, greselile de limba nu isi au locul. Daca aceste carti de baza lipseau pana acum din bibliotecile romanilor, acum, cu reducerile de pana la -50%, Dex pret nu mai poate fi o scuza.

De o reducere consistenta de -60% se bucura si cartile de istorie. Fiecare roman trebuie sa isi cunoasca radacinile si parcursul poporului din care face parte pentru a se cunoaste mai bine de fapt pe sine.

Pe universenciclopedic.ro exista si o categorie de lifestyle dedicata dezvoltarii personale, psihologiei, parenting-ului, sanatatii si nutritiei. Aceste carti se adreseaza celor ce doresc sa dobandesca un echilibru interior si sa isi educe inteligenta emotionala, iar in cadrul campaniei reducerile sunt de pana la -80%.

Nici cei mici nu sunt uitati. Cel mai usor mod pentru ca cei mici sa invete este prin povestiri amuzante cu personaje haioase creionate in mod creativ, de aceea si cartile pentru acestia se bucura de reduceri de pana la -80%.

Reducerile sunt o ocazie excelenta pentru cei ce vor sa isi imbogateasca biblioteca si doresc sa isi achizitioneze carti la preturi avantajoase. De fapt, cartile sunt o investitie buna pentru orcine, oricand, indiferent de varsta.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult