Beneficiile și resursele unei asigurări de sănătate private

Beneficiile și resursele unei asigurări de sănătate private Data: 8 iunie 2017   Ora: 11:22

Până acum vedeai asigurările de sănătate doar ca niște costuri sau doar ca pe un avantaj competitiv în procesul de recrutare?

Asigurările de sănătate private sunt cu siguranță mai mult de atât. Ele reprezintă o parte esențială din pachetul de beneficii pentru angajați, fiind pe locul doi în topul acestor beneficii preferate de angajatori. Beneficiile asigurărilor de sănătate private trebuiesc privite din dublă perspectivă, pentru o imagine completă.

Beneficiile aduse de asigurările de sănătate private

Chiar dacă e datoria fiecăruia dintre noi să ne asigurăm că suntem sănătoși și apți de muncă, angajații tăi vor aprecia dacă îți arăți interesul față de bună-starea lor oferindu-le o asigurare de sănătate privată personalizată.

 

Starea de sănătate a resursei umane se reflectă în rezultatele companiei, astfel că e și datoria ta de a le aminti angajaților de importanța prevenției, a vizitelor regulate la medic și de prezentarea la medic încă de la primele simptome îngrijorătoare.

Ce beneficii ai ca angajator?

-       Cresc semnificativ șansele de a recruta și reține cei mai buni candidați pentru posturile disponibile în cadrul firmei, deci poate fi un avantaj competitiv semnificativ față de concurență.

-       Acoperi riscurile mari cu un cost redus prin furnizarea de asigurări de sănătate și sarcina financiară a companiei tale scade.

-       Productivitatea crește atunci când angajații tăi au certitudinea că sunt sănătoși și se concentrează mai bine asupra sarcinilor.

-       Investiția în asigurări de sănătate înseamnă de fapt economisire pentru organizație deoarece primele sunt deductibile din cheltuielile companiei.

Ce beneficii au angajații tăi?

-       Angajații au un sentiment crescut de siguranță, știind că starea lor și a familiei de sănătate este protejată.

-       Starea de bine a angajaților contribuie la creșterea productivității, cu impact pozitiv asupra obiectivelor companiei.

-       Angajații se simt recompensați pentru contribuția lor în cadrul companiei și crește gradul de loialitate față de compania ta.

De ce resurse dispui printr-o asigurare de sănătate?

 

Pachetele de asigurări de sănătate pot să difere de la o soluție la alta, de la o companie la alta, în funcție de nevoile pe care le are de acoperit pentru angajații săi.

Pentru a-ți face o imagine mai clară despre instrumentele pe care le ai la îndemână cu ajutorul unei asigurări de sănătate, ți le prezentăm pe cele oferite de Signal Iduna:

Cardul de sănătate Signal Iduna - acesta atestă calitatea de asigurat și facilitează accesul la serviciile medicale pentru angajații tăi.

Certificatul de asigurat - conține informații despre asigurare, cum ar fi planul de asigurare activ, perioada de valibilitate, numărul poliței de asigurare și a cardului.

Formulare standard - primite odată cu cardul, frecvent folosite în asigurare.

Call Center disponibil non-stop - permite programarea vizitei la medic indiferent de tipul serviciului medical și oferă suportul necesar pentru a găsi rapid ceam mai potrivită soluție când angajatul se confruntă cu probleme medicale

Formular pentru programări online - util când asiguratul preferă această variantă, fiind necesară completarea anumitor câmpuri pentru programarea la serviciul medical potrivit

Programări prin aplicație mobile - a treia alternativă oferită de Signal Iduna, disponibilă pe Android și iOS.

Decontarea directă în rețeaua de clinici - rețeaua Signal Iduna conține peste 600 de furnizori de servicii medicale, iar pe baza formularului de programare, asiguratorul decontează direct serviciile.

Harta informativă pentru clinicile rețelei - furnizorii din rețeaua Mediqa Net pot fi găsiți pe site sau pe aplicația mobile Signal Care Assistant cu ajutorul unei hărți interactive.

Alegerea unor pachete avantajoase pentru asigurările de sănătate private este un proces care implică timp, o evaluare atentă și comparare obiectivă a alternativelor. Dacă ești în căutarea unui produs modular, cu soluții adaptate pentru mai multe grupe de angajați, îți recomandăm să analizezi pachetele de asigurări pentru angajați de la Signal Iduna

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Adaptaţi-vă la contextul obiectiv al pieţei! Sugestii pentru creşterea atractivităţii companiei

În prezent angajatorii constată o insuficiență de personal în piaţă dar şi o lipsă accentuată a competențelor şi abilităţilor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Cu un credit ipotecar de la Patria Bank te muți rapid în casă nouă

Garsoniera din studenție a devenit prea mică de când ți-ai găsit perechea. Apartamentul de două camere e insuficient acum că așteptați ... citeste mai mult