Avantajele metodei de plata Paysafecard la cazinourile online din Romania

Avantajele metodei de plata Paysafecard la cazinourile online din Romania Data: 15 septembrie 2022   Ora: 16:30 Cum funcționează metoda de plată Paysafecard în cazinourile din România. Vezi avantajele Paysafecard, cât și unde"poți alimenta."

Avantajele utilizării Paysafecard în cazinourile online din România

Paysafecard este o metodă alternativă de plată, extrem de eficientă, care și-a făcut loc cu succes pe piața din România. În cazul în care cauți o metodă eficientă pentru alimentarea contului de jucător în cazinourile online din România, află mai multe detalii despre Paysafecard, pentru că este o alternativă perfectă pentru metodele de plată tradiționale.

Paysafecard în cazinourile din România

Clienții cazinourilor online din România folosesc frecvent aceast sistem de plată, de aceea îl găsești disponibil în 16 cazinouri de top din țara noastră. Folosește linkul de mai sus pentru a vedea câteva dintre cazinourile online care acceptă Paysafecard. Datorită faptului că nu este nevoie să folosești datele bancare pentru a face o plată cu Paysafecard, este extrem de simplu de folosit și eficient. 

Este cea mai sigură metodă de plată electronică în cazinourile online. Codurile au valorile preplătite foarte flexibile, deci este convenabil pentru orice buzunar. Un cod prepay Paysafecard poate fi în valoare de 25, 50, 100, 200 lei. Dacă ai aplicație și cont, atunci achiziția poate ajunge până la 400 lei. Vom explica în cele ce urmează cele două metode prin care poți să obții un cod preplătit care îți oferă discreție. 

Două modalități de a plăti online cu Paysafecard

Metoda de plată online oferă două posibilități de utilizare, una pentru persoanele care nu vor să descarce aplicația, alta pentru cei care folosesc aplicația și se înregistrează. Ambele sunt la fel de ușor de folosit, la îndemână, au avantaje și dezavantaje. Cele două opțiuni au fost create atât pentru clienții care folosesc metoda pasager, din când în când, dar și pentru cei care o folosesc frecvent. 

Dacă nu îți place să încarci telefonul cu aplicații, te enervează crearea de conturi și oricum folosești doar ocazional aplicația, Paysafecard îți oferă opțiunea de a achiziționa de la stațiile de plată un cod din 16 cifre pentru a plăti online. Nu ai nevoie de niciun fel de date cu caracter personal, nu ți se cere un cont bancar și nici un card de credit. Suma maximă per tranzacție este de până la 200 lei. 

La acest tip de tranzacție, pot să apară comisioane. Clienții care cumpără cod prepaid Paysafecard fac obiectul plății unui comision de angajament în cazul în care codul nu este utilizat complet după a doua lună de la cumpărare. Acest comision este perceput lunar, până când codul prepaid este utilizat în întregime. Nu există comisioane dacă codul prepaid Paysafecard este complet consumat sau soldul contului este zero.

Cum pot evita comisioanele de angajament? Prin crearea unui cont Paysafecard, pe care să-l alimentezi cu acel cod. Poți salva toate codurile prepaid Paysafecard într-un singur sold și poți beneficia și de alte avantaje, cum ar fi limite mai mari ale tranzacțiilor sau comandarea unui card Mastercard Paysafecard.

Dacă îți faci un cont cu înregistrare, avantajele sunt mai multe. În primul rând înregistrarea nu este un calvar, din contră, este finalizată în câteva minute și este gratuită. Plătești simplu, cu datele tale de autentificare, în plus poți încărca sume mai mari cu Paysafecard direct. Dacă te înregistrezi îți poți gestiona plățile online și poți plăti cu mai mai multe coduri prepaid Paysafecard.

Cum faci o depunere cu Paysafecard într-un cazinou online?

Fă-ți un cont la un cazinou cu Paysafecard sau verifică dacă platforma de jocuri de noroc pe care ai cont are acest tip de plată disponibilă. Metoda de plată este foarte răspândită și are contracte doar cu cazinourile online acreditate și licențiate ONJN. Apasă butonul de depunere de pe pagina de start și alege metoda de plată Paysafecard apoi suma de plată pe care dorești să o depui. Va trebui să introduci codul preplătit și contul tău va fi finanțat.  

Retragerile cu Paysafecard nu sunt posibile

În România nu este disponibilă retragerea cu Paysafecard, ci doar depunerea cu ajutorul codurilor Paysafecard. Retragerile sunt însă disponibile folosind cardurile de credit tradiționale, cu cont la una din băncile românești.Dacă ai cont Paysafecard, poți comanda Paysafecard Mastercard din meniu „Paysafecard Mastercard”.

Poți să selectezi un design de card, se introduc datele cu caracter personal și se acceptă termenii și condițiile, apoi poți trimite comanda. Comisionul anual este în valoare de 9,90 euro, și este reținut automat din contul tău Paysafecard. Cardul tău paysafecard Mastercard va fi trimis la adresa ta, prin poștă, imediat după confirmarea comenzii. Paysafecard Mastercard se alimentează prin contul tău Paysafecard, poți să plătești oriunde este acceptat Mastercard, deci în milioane de magazine online și offline.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu sustenabil

La 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor fizice care vor să contribuie la un mediu ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult