Avantajele accesarii unui credit rapid

Avantajele accesarii unui credit rapid Data: 2 iulie 2018   Ora: 15:16

Creditele rapide au aparut ca produs al Institutiilor Financiare Nebancare (IFN)in urma cu aproximativ 20 de ani, venindin ajutorul celor care se gasescintr-un impas financiar dar nu au posibilitatea obtinerii sumei de bani dorita din alte surse. Printr-un astfel de credit (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/) se poateimprumuta o suma de bani de pana la 2000 RON rapid, adeseain mai putin de 24 de ore, fara a fi nevoie de garanti sau actein exces. Foarte multi romani apeleaza la firmele care se ocupa cu un astfel de serviciu deoarece acestea ofera multiple avantaje:

  1. Credit doar cu buletinul – de cele mai multe ori singurul act pe care vi-l cere IFN de la care cereti unimprumut este cartea de identitate. Unele firme cer si o adeverinta care dovedeste faptul ca aveti un venit stabil, dar aceasta cerinta nu este standard.

  2. Perioada scurta de asteptare – pentru a obtine unimprumut de la o banca puteti astepta, de multe ori, chiar si mai multe saptamani la rand pana sunt gata toate actele si aveti acceptul conducerii.in cazul IFN-urilor si a creditelor rapide situatia se schimba datorita sumelor mici pe care le pun la dispozitia clientilor. Cele mai multe companii de acest fel va vor vira baniiin mai putin de 24 de ore. Exista si sucursale de unde plecati pe loc cu suma de bani necesara cash.

  3. Rambursare flexibila – variantele de rambursare aimprumutului sunt multiple, iar firmeleincearca sa gaseasca cea mai buna varianta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru ei. Unele ofera credit pana la salariu, cazin care veti rambursa sumaimprumutata la urmatorul salariu, iar alte firme ofera posibilitatea clientilor sa achite sumaimprumutata sub forma de rate lunare.

Orice urgenta ati avea,in cazulin care va gasitiintr-un impas financiar trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie aceasta varianta de a obtine suma de bani necesara iesirii din situatia respectiva. De asemenea, puteti accesa un astfel de credit si pentru nevoi personale, pentru cumparaturi sau pentru platirea ratelor la alta banca. Un credit rapid (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/) poate fi varianta potrivita pentru dumneavoastra, iar poate cel mai important aspect este acela ca IFN-urile nu tin cont de relatia cu bancile, de imprumuturile pe care le aveti deja sau de varsta. Tot ce aveti nevoie pentru a obtine un astfel deimprumut rapid este varsta de peste 18 ani si un venit stabil.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult