Aplică online pentru un credit de nevoi personale

Aplică online pentru un credit de nevoi personale Data: 19 noiembrie 2021   Ora: 14:16 Dacă nu până de mult ideea unui împrumut bancar era o opţiune pe care mulţi dintre noi o ignoram, în ziua de astăzi un credit online rapid sau un card de credit sunt din ce în ce mai întâlnite.

Dacă nu până de mult ideea unui împrumut bancar era o opţiune pe care mulţi dintre noi o ignoram, în ziua de astăzi un credit online rapid sau un card de credit sunt din ce în ce mai întâlnite. Şi nu cred că e de mirare de ce, căci până la urmă ele vin la pachet şi cu o serie de avantaje ce nu sunt deloc de ignorat.

Te invităm să citeşti în continuare şi să descoperi cum poţi accesa un împrumut online, dar şi care sunt avantajele pe care un credit de nevoi personale ţi le poate aduce.

Cum pot accesa un credit online rapid

Înainte de a trimite o solicitare clară pentru obţinerea unui credit de nevoi personale online, îţi recomandăm să foloseşti un calculator credit. Acest instrument te va ajuta să economiseşti atât timp, cât şi bani. Cum? Ei bine, un calculator de credit îţi poate oferi în doar câteva secunde o simulare a sumei pe care o poţi obţine de la o anumită bancă. Chiar dacă sunt unele calculatoare de credite care îţi prezintă oferta mai multor bănci, recomandarea noastră este să intri pe site-ul fiecărei instituţii bancare şi să foloseşti calculatorul de credit pe care ţi-l pun fiecare dintre acesta la dispoziţie. În acest mod te vei asigura că sumele sunt corecte şi nu vei avea surprize la final.

Dar pentru a obţine această simulare trebuie să oferi la rândul tău câteva informaţii. Cu cât acestea sunt mai precise, cu atât simularea va fi mai aproape de adevăr. Informaţiile solicitate pot avea legătură cu: venitul tău lunar brut sau net, dacă deţii şi alte credite de nevoi personale sau chiar credite ipotecare şi aşa mai departe.

După ce ai analizat cu atenţie simulările, dar şi dobânda percepută de fiecare bancă poţi trece la pasul următor şi anume, la trimiterea unei cereri către banca cu care doreşti să colaborezi şi să aştepţi aprobarea creditului.

Cât durează aprobarea unui credit de nevoi personale

Durata în care un credit este aprobat depinde de la o bancă la alta. În unele cazuri poate dura câteva ore, în alte cazuri câteva zile. Însă trebuie să ştii că faţă de un credit ipotecar, un credit de nevoi personale este mult mai uşor de obţinut şi durează mult mai puţin.

Ce trebuie să am în vedere atunci când aplic pentru un credit online rapid

Vorbim totuşi de un credit, prin urmare îţi recomandăm să analizezi cu mare atenţie atât dobânda percepută, cât şi taxele şi comisioanele pe care banca le poate aplica. Dar hai să le luăm pe fiecare în parte!

Dobânda percepută în cazul unui credit rapid online

Este important să ştii că un credit de nevoi personale vine la pachet cu o dobândă mai mare decât un credit ipotecar - spre exemplu. Iar acest lucru este cauzat de perioada mai mică de rambursare. În cazul unui credit de nevoi personale dobânda percepută se poate încadra între 5,99% şi 15,99%. Astfel, o dobândă mare poate creşte considerabil costul final al creditului. Prin urmare, îţi recomandăm să alegi cu înţelepciune atât tipul de credit, cât şi instituţia bancară cu care doreşti să colaborezi pe viitor.

Un alt aspect pe care trebuie să îl analizezi, tot cu privire la dobânda, este tipul acesteia. La fel ca în cazul unui credit imobiliar, dobânda unui credit de nevoi personale poate fi fixă sau variabilă. În funcţie de tipul de credit pe care îl alegi, dobanda poate creşte sau se poate diminua.

Taxele şi comisioanele

Chiar dacă am discutat despre dobânda, asta nu înseamnă că este singurul cost care poate apărea în cazul unui credit de nevoi personale. În unele cazuri, banca poate aplica şi alte taxe şi comisioane. Prin urmare, este recomadat să ceri informaţii suplimentare despre ele chiar de la început. Iată câteva comisioane de care te poţi lovi:

-          Comision de administrare al creditului;

-          Taxe de penalizare pentru întârzierea plații ratelor;

-          Comision de analiză a dosarului.

-          Comision sau taxă de rambursare anticipată.

Unele dintre ele se aplică o singură dată, altele se pot aplica în fiecare lună. Dar nu este obligatoriu ca aceste comisioane să existe, iar unele bănci nici nu le percep.

Avantajele unui credit de nevoi personale

Astfel, un credit online rapid vine la pachet cu o serie de avantaje, precum:

-          Un credit de nevoi personale se obţine simplu şi rapid, iar aprobarea acestuia durează, în unele cazuri, doar câteva ore;

-          Un credit de nevoi personale are o perioadă scurtă de rambursare – cuprinsă între 5 şi 10 ani, în cele mai multe cazuri.

-          Poţi aplica online şi chiar şi în timpul weekend-ului pentru aprobarea lui;

-          Primeşti banii imediat după aprobare şi nu trebuie să justifici ce faci cu ei.

Analizează cu atenție ofertele din piață și alege cel mai bun credit de nevoi personale pentru tine

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult