Ambalaje de unică folosință pentru un mediu mai protejat sunt disponibile la Snick Ambalaje

Ambalaje de unică folosință pentru un mediu mai protejat sunt disponibile la Snick Ambalaje Data: 19 aprilie 2022   Ora: 08:16 Problema globală a plasticului este bine cunoscută de întreaga planetă.

Problema globală a plasticului este bine cunoscută de întreaga planetă. Din fericire, legile au început să fie mai orientate către eliminarea acestuia, pe toate domeniile. Un domeniu în care mai frecvent se optează pentru stoparea plasticului este cu siguranță HoReCa. Ambalajele folosite pot fi înlocuite de numeroase materiale care să nu dăuneze mediului. Nu le-ai comandat încă? Solicită ambalaje de unică folosință pentru un mediu mai protejat!

Ambalajele pot fi comandate online de pe site-ul snick-ambalaje.com. Site-ul dispune de o varietate de ambalaje de catering, eco-friendly care pot înlocui rapid plasticul. Poți opta pentru pahare de unică folosință, farfurii, tacâmuri, caserole, pungi, sacoșe și prosoape.

Poți opta pentru aceste ambalaje pentru următoarele: cafenele și smoothie bars, ambalaje pentru cofetării și gelaterii, pentru hoteluri și restaurante, ambalaje pentru catering și street food, pentru rotiserii și pizzerii, cât și pentru evenimente și recepții. De asemenea, poți solicita și consumabile pentru domeniul HoReCa. Ambalajele sunt biodegradabile, oferind totodată calitate și protecția mediului.

Alege produse biodegradabile și compostabile pentru ambalajele preparatelor!

Foarte mulți clienți ai domeniului HoReCa sunt orientați către un mediu mai bun, mai curat și mai protejat. Din acest motiv, evită să comande sau să procure mâncare & băuturi din medii în care predomină plasticul. Așadar, pentru a avea un număr ridicat de clienți și pentru a-i asigura că totul este prietenos cu mediul, comandă produse biodegradabile și chiar compostabile în materie de ambalaje!

Pe site-ul snick-ambalaje.com ai la dispoziție ambalaje din trestie, palmier, lemn, hârtie, carton și PLA. Unele dintre ele pot fi utilizate drept îngrășământ pentru plante sau flori, după ce clientul s-a bucurat de calitatea serviciilor tale.

Alternativa tacâmurilor și ambalajelor din plastic este o modalitate excelentă de a proteja mediul și totodată de a oferi clienților tăi seriozitate și profesionalism. O firmă orientată către mediu este, bineînțeles, una orientată către client.

Comandă mostre din ambalajele pe care vrei să le achiziționezi!

Snick Ambalaje îți oferă posibilitatea de a comanda o sacoșă cu ambalaje pe care vrei să le cumperi. Comandă de pe pagina produsului câte o mostră gratuită, pentru a o testa dacă se potrivește serviciilor tale. Produsele se comandă online și în acest fel nu mai trebuie să te deplasezi pentru achiziționarea și testarea lor.

În cazul în care un tip de ambalaj nu se potrivește cu băuturile sau mâncărurile tale, poți comanda un alt tip. În acest fel, beneficiezi de confort și testare gratuită, fără ca livrarea comenzilor pentru clienți să aibă de suferit. Poți testa timpul în care preparatele rezistă în ambalajele respective, cât și cum se comportă la livrare.

Snick Ambalaje îți oferă o alternativă eco-friendly pentru afacerea ta. Spune NU plasticului și orientează-te către produse prietenoase cu mediul, oricare ar fi nișa în care activezi! Încurajarea către o astfel de metodă va fi benefică pentru toată lumea. Fie că deții un restaurant, o cafenea sau un smoothie bar - site-ul te așteaptă cu produsele potrivite pentru acestea.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un nou studiu GLAMI despre cumpărăturile online de modă: 67% dintre români simt că prețurile articolelor fashion au crescut după începerea războiului din Ucraina

Această nouă inițiativă face parte din Fashion (Re)search, un studiu periodic al obiceiurilor și tendințelor consumatorilor. Datele au fost ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Găsirea stilistului potrivit în doar câteva minute cu ajutorul aplicației Stailer

Vizita la saloanele de beauty este deseori necesară, alteori mergem la salon doar din plăcere, pentru a ne relaxa și pentru a face o schimbare cu ... citeste mai mult