Acum ori niciodata - Cand e cel mai usor pentru copii sa invete limba engleza?

Acum ori niciodata - Cand e cel mai usor pentru copii sa invete limba engleza? Data: 21 mai 2019   Ora: 16:00

Limbajul tinerilor din Romania este tot mai des populat de cuvinte si expresii din limba engleza. Semn ca tehnologia permite astazi acestora sa isi insuseasca mult mai multe cunostinte, in comparatie cu posibilitatile de acum cateva decenii.

Acest progres nu scuteste de altfel schimbarea programelor scolare si educationale. Astfel, limba engleza ajunge sa fie prezenta in scoli, licee, universitati. La cererea parintilor, aceasta limba incepe sa fie studiata chiar din timpul gradinitei.

Limba engleza, un limbaj al oportunitatilor

Programele educative din cadrul acestor ore de predare a limbii engleze sunt intodeauna pe placul celor mici. Mai mult, adultii remarca la nivel national o pondere tot mai mare a momentelor in care invatarea limbii engleze reprezinta un avantaj. Ca turisti suntem intotdeauna in avantaj atunci cand calatorim intr-o tara straina.

Prin urmare, este intotdeauna bine sa ne pregatim cat mai curand sa invatam limba engleza si copiii sunt mereu in avantaj pentru ca pot invata foarte rapid cuvinte noi si pot intelege sensurile acestora aplicate prin jocuri si activitati interactive. Il puteti inscrie pe cel mic la un curs engleza incepatori copii cat mai curand si veti ramane uimiti de rezultate.

Pe de alta parte, scolile internationale cu program de studiu in limba engleza sunt printre preferintele parintilor din Romania. In astfel de scoli, educatorii folosesc limba engleza in salile de clasa pentru a comunica cu elevii. Mai mult, programele de limba engleza sunt disponibile inca din perioada prescolara.

„Mitul” invatarii unei noi limbi straine

Din pacate, anumiti parinti se tem ca expunerea timpurie la ore de invatare a unei limbi straine poate intrerupe dezvoltarea limbajului copiilor. Sau se tem de pierderea capacitatii de a intelege si vorbi limba romana.

Insa, acesta este doar un mit, a carui validitate este demontata de studiile care atesta ca invatarea unei limbi straine, diferita de cea materna, genereaza avantaje impresionante de ordin cognitiv si in privinta dezvoltarii inteligentei celor mici.

De ce sa alegi ca cel mic sa participe la cursuri engleza incepatori copii?

In definitiv, nu este acesta principalul motiv pentru care oricine alege sa invete o limba noua? Atunci cand poti comunica cu mult mai multi oameni, intr-o limba inteleasa de toti participantii, acest lucru creeaza conexiuni mult mai profunde si intelegerea este apreciata in comun acord.

Mai mult, in cadrul unor cursuri de engleza incepatori copii invatarea unei limbi straine le asigura acestora avantajul de a beneficia de-a lungul vietii de prietenii multi-culturale, de mai multe posibilitati de dezvoltare profesionala, aventuri si excursii internationale si o mai buna cunoastere a modului in care ceilalti inteleg lumea.

In cadrul centrului de meditatii engleza LEIA copilul tau beneficiaza de un mediu care sustine invatarea prin jocuri si activitati creative. Daca sunteti interesati, accesati https://www.cursuriusoare.ro/.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult