Cu un credit ipotecar de la Patria Bank te muți rapid în casă nouă

Cu un credit ipotecar de la Patria Bank te muți rapid în casă nouă Data: 11 aprilie 2017   Ora: 10:05

Garsoniera din studenție a devenit prea mică de când ți-ai găsit perechea. Apartamentul de două camere e insuficient acum că așteptați un copil. De când copiii s-au mutat la casele lor, nu mai simți nevoia să ocupi cele patru camere doar tu și partenerul de viață.

Povestea ta ca proprietar al unei case se schimbă de-a lungul vieții, în funcție de evenimentele care se ivesc. Un credit ipotecar de la Patria Bank te ajută să te muți rapid în casa care să fie exact pe placul tău.

De ce documente ai nevoie pentru a obține un credit ipotecar?

Pentru ca timpul și sincronizarea sunt esențiale în multe tranzacții imobiliare, banca se asigură că produsul bancar pe care îl soliciți ajunge la tine în timp util, astfel că numărul de documente solicitat este unul cât mai redus posibil.

Un alt avantaj este faptul că poți descărca și completa o parte din documentele de care ai nevoie înainte de a solicita creditul Patria Acasă. În principiu, ai nevoie de documente ca:

●     Adeverința de venit

Declarația angajatorului privind veniturile tale realizate anul anteriorDe asemenea, banca poate solicita și documente precum:

●     Titlul de proprietate asupra imobilului finanțat

●     Copie după actele de identitate ale proprietarilor imobilului ce va fi achiziționat prin intermediul creditului ipotecar

●     Adeverință de la Asociația de Proprietari privind plata la zi a obligațiilor

●     Cadastru și intabulare

Care este plafonul maxim de creditare pentru Patria Acasă? 

Creditul poate fi solicitat în lei sau în euro pentru achiziția unei case sau a unui apartament. Indiferent de suma împrumutată, creditul poate fi rambursat în minimum 5 ani și maximum 30 de ani.

 

Suma minimă acordată poate fi de 5.000 de euro, respectiv echivalentul în lei, și maximum 250.000 de euro sau echivalentul în lei. Cu toate acestea, suma obținută nu poate depăși 70% din valoarea imobilelor pentru creditele în euro și 80% pentru cele în lei.

Oferta de creditare în lei vine la pachet cu o serie de beneficii importante pentru tine: 

●     Avansul minim necesar începe de la 20% din valoarea imobilului pe care dorești să îl cumperi

●     Creditul poate fi folosit pentru achizitia de imobile noi sau vechi

●     Dobândă ROBOR la 6 luni + 3,50% până în 31 mai 2017

●     ZERO comision analiză dosar până la 31 mai 2017

●     0% comision anual de adminsitrare

●     Zero comision la rambursare anticipată și pentru înregistrarea garanțiilor în AEGRM.

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să obții creditul ipotecar Patria Acasă?

Venitul minim acceptat pentru acest credit ipotecar este de 1.200 de lei, iar în categoria celor acceptate se numără: salariile, pensiile, veniturile din profesii liberale, din cesiunea drepturilor de autor, din contracte de management și, suplimentar, se acceptă veniturile din chirii, dividende sau venituri obținute în străinătate.

Dacă te interesează să obții o sumă cât mai mare, ai posibilitatea de a solicita creditul ipotecar alături de o altă persoană. Aceasta devine codebitor și poate fi soţ/soţie, frate, soră, partener de viață, rude și afini de până la gradul I.

Vârsta minimă de la care poate fi solicitat este 21 de ani, iar cea maximă de 65 de ani pentru bărbați și de 63 de ani pentru femei, cu posibilitate de prelungire la 70 de ani dacă solicitantul are asigurare de viață.

Viața e mai frumoasă atunci când casa în care locuiești rezonează cu tine. Schimbările sunt firești în viața noastră și, cum e foarte probabil să simți nevoia să îți pui amprenta asupra noii locuinte, un credit rapid de nevoi personale poate fi extrem de util pentru redecorări sau renovări.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult