Cărțile despre gambling care îți vor aduce un avantaj în cazino

Cărțile despre gambling care îți vor aduce un avantaj în cazino Data: 11 noiembrie 2021   Ora: 08:16 Îți plac jocurile de noroc dar nu reușești să ajungi la nivelul unui profesionist?

Îți plac jocurile de noroc dar nu reușești să ajungi la nivelul unui profesionist? Jucătorii care castiga bani online, dar și cei care au succes în cazinourile terestre au, în mare majoritate, atât experiență practică, dar și o bază teoretică pe care o folosesc de fiecare dată când este cazul. Cum poți ajunge și tu la un astfel de nivel? Ei bine, ai putea începe cu lecturarea unor cărți celebre despre jocurile de noroc. Alege oricare dintre titlurile de mai jos și cu siguranță șansele tale de câștig se vor îmbunătăți considerabil.

Getting the Best of It -  David Sklansky (Obținerea celor mai bune lucruri)

În cartea sa, Getting the Best of It, Sklansky abordează 6 subiecte importante:

●       Matematica în jocurile de noroc

●       Concepte generale

●       Pariuri sportive / de cai

●       Poker

●       Blackjack

●       Alte jocuri de cazino

Unele dintre aceste subiecte sunt tratate în detaliu în moduri pe care nu le vei găsi în alte cărți sau pe internet. Discuția despre matematica din spatele jocurilor de noroc este la fel de detaliată pe cât ai avea nevoie vreodată. Chiar dacă urăști matematica, descrierea principiilor este suficient de clară pentru a-ți aduce o imagine clară.

Blackbelt in Blackjack de Arnold Snyder

Aceasta este o carte excelentă despre obținerea unui avantaj în jocul de blackjack. Autorul prezintă numărul Zen, care este un sistem valid de numărare a cărților pe care oricine ar trebui să îl poată gestiona. Discuția despre condițiile impuse de cazino este referitoare la trecut, dar poate fi aplicată cu ușurință cazinourilor din secolul XXI. Oricum procesul de gândire este cel care contează cel mai mult. Dacă ești începător în blackjack și vrei să câștigi, nu mai sta pe gânduri și citește această carte.

Hold’em Poker de David Sklansky

Dacă ești nou în jocul de Texas Hold’em, această carte este pentru tine. Se pretinde a fi „definitivă”, ceea ce supraestimează cazul. Cu toate acestea, este excelentă ca punct de plecare. Cartea include o secțiune despre cum să joci, eseuri despre importanța poziției, semi-cacealma, cărți gratuite, joc lent, ridicarea verificărilor și citirea manuală.

Super / System: Un curs de Power Poker de Doyle Brunson

Versiunea originală a sistemului Super / System are unul dintre cele mai ușor de citit ghiduri de strategie pe care le vei citi vreodată, deși scrierea include anecdote care distrag atenția de la unele sfaturi specifice. Pe de altă parte, nu este deloc o lectură plictisitoare.

De asemenea, unele dintre jocurile acoperite în ediția originală a Super / System sunt acum învechite. Versiunea revizuită, Super / System 2, este puțin mai bună, dar începe și ea să devină învechită.

 

The Theory of Poker by David Sklansky (Teoria Pokerului)

Suntem încrezători că Theory of Poker este o carte excelentă și lectura acesteia îți va schimba jocul în bine. Spre deosebire de majoritatea cărților de strategie de poker, nu se concentrează pe un anumit joc, ci acoperă concepte care se aplică aproape tuturor tipurilor de jocuri de poker. Poți citi această carte în orice moment al carierei tale de poker.

Caro’s Book of Poker Tells de Mike Caro

Vei găsi cărți mai noi despre poker, dar niciuna nu se va ridica la nivelul ghidului Caro’s Book of Poker Tells, care este autoritatea inițială pe această temă. Cartea prezintă zeci de fotografii ca material de referință, așadar nu vei avea dificultăți în a înțelege combinațiile de cărți la care se face referire.

Desigur, experiențele legate de poker sunt individuale, dar conceptele din această carte sunt indispensabile unui jucător care își dorește să bifeze câștiguri importante.

Sharp Sports Betting by Stanford Wong

Dacă ești în căutarea unei explicații clare a modului în care funcționează pariurile sportive pe bani reali împreună cu exemple despre cum să ai un avantaj real, atunci cartea Sharp Sports Bettinga lui Stanford Wong este punctul tău de plecare.

Million Dollar Video Poker de Bob Dancer

Bob Dancer a transformat o sumă de 6000 de dolari în 1 milion de dolari jucând video poker în Las Vegas. Million Dollar Video Poker este o carte care conține memoriile autorului despre această experiență. Scriitura se referă mai mult la schimbările de avere pe care le-a experimentat în încercarea sa de a câștiga acești bani, așadar cartea nu este întocmai un ghid, deși oferă informații și sfaturi pe care le poate folosi orice jucător de video poker pentru a-și crește șansele de a câștiga.

Beat the Dealer de Edward Thorp

Vei găsi mai multe strategii actualizate în cărțile de blackjack mai noi, dar explicația lui Thorp despre motivul pentru care funcționează tehnic de numărarea a cărților. Așadar, dacă scopul tău este să îți îmbunătățești jocul de Blackjack, atunci această carte este, cu siguranță, o lectură obligatorie pentru tine.

Concluzie

Am enumerat unele dintre cele mai folositoare cărți pe care le poți citi pentru a-ți îmbunătăți jocul la cazino. Alegerea este, firește, doar a ta. Ceea ce am vrut noi să subliniem este că dincolo de experiența acumulată prin joc, abilitățile teoretice și sfaturile practice venite din partea experiențelor sunt fundamentale în evoluția oricărui gambler de succes.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Novakid lanseaza campania globala „I Have A Dream” si in Romania

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distinctie acordată de compania de consultanta J’son & Partners ... citeste mai mult