Host Age sărbătorește cei 19 ani de activitate în România cu o MEGA PROMOȚIE!

Host Age sărbătorește cei 19 ani de activitate în România cu o MEGA PROMOȚIE! Data: 11 decembrie 2020   Ora: 11:16

A doua cea mai veche firmă din România care furnizează servicii de găzduire online și înregistrare de domenii și care încă activează la cel mai înalt nivel în piața românească își propune să sărbătorească cei 19 ani de existență printr-o ofertă specială: Cei de la Host-Age.ro oferă o reducere de 50% la noile pachete de găzduire web care vor fi achiziționate până la sfârșitul acestui an.

Pentru a beneficia de 50% discount la găzduire web în primul an, utilizatorii trebuie să folosească acest cod promoțional: 50HOST6122020, în timp ce clienții care se orientează către serviciile de găzduire în regim de server virtual (VPS) trebuie să folosească acest cupon: 50VPS36122020. Codurile sunt valabile până la 31.12.2020, iar prețurile listate mai jos, precum și cele de pe site, nu includ TVA (19%).

Pachetele de găzduire web pleacă de la 5 lei pe lună, iar ofertele de tip VPS pleacă de la 45 lei pe lună, mulându-se pe nevoile oricărui client. Găzduirea celor +20.000 de site-uri deținute de cei peste 5.000 de clienți din 32 de țări are la bază servere ultra-performante, care beneficiază de uptime minim garantat de 99.98%.

În plus, se oferă și găzduire pentru servere dedicate, cu prețuri începând de la 400 lei pe lună. Nu degeaba Host-Age.ro este prima firmă din România care a oferit servicii de reseller hosting și servere dedicate.

Host Age este un jucător important și în ceea ce privește înregistrarea de domenii noi, fiind partener al Registrului de Domenii RoTLD încă din anul 2002. Compania a înregistrat peste 22.000 de domenii în cei 19 ani de activitate și în prezent, oferă domenii .ro și .com la un preț competitiv, de doar 40 lei pe an, respectiv 50 lei pe an.

Cele peste 160 de extensii de domenii disponibile în oferta celor de la Host-Age.ro includ atât TLD-uri naționale, cum ar fi .de .fr .it .es .uk .us și așa mai departe, cât și multe alte tipuri de extensii, ca de exemplu: .eu .net .tv .org .casino .biz .jobs .blackfriday .blog .bet .app .business .agency .gratis .live .news .vip .promo .email .cloud etc.

Host-Age.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între cele 12 tipuri de certificate securizate SSL, al căror preț de plecare este de 50 lei pe an. Printre acestea se regăsesc și anumite certificate SSL cu un număr nelimitat de subdomenii.

Pe lângă raportul de calitate preț excelent, compania care activează de 19 ani în domeniul serviciilor de găzduire web și înregistrare domenii se poate lăuda cu, poate cel mai rapid serviciu de relații cu clienții: Departamentul de suport tehnic al celor de la Host Age va răspunde oricărui tichet în cel mult 10 minute, în intervalul orar 08:00 (AM) – 01:00 (AM).

Host Age este și prima firmă din domeniu care le oferă clienților din România posibilitatea de a-și primi banii înapoi dacă nu sunt mulțumiți de serviciu în primele 30 de zile. Acest lucru nu face decât să confirme calitatea serviciilor oferite. Audi, Avon, BCR, BRD, Canon, Cec Bank, Enel, Fan Courier, LG, HTC, Michelin, Omniasig, Mobexpert, Panasonic, Tchibo și Tuborg sunt câțiva dintre clienții mulțumiți din portofoliul celor de la Host-Age.ro.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult