Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături Data: 28 iulie 2020   Ora: 18:16

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va permite să pui în sfârșit deoparte o sumă de bani pe care familia o poate accesa la nevoie. Acel fond de urgență despre care specialiștii în finanțe personale ne vorbesc mereu.

Pentru a face acest lucru însă, ai nevoie de un card de credit și cumpărături care să îți ofere posibilitatea de a achita sumele de bani datorate fără dobândă. În plus, trebuie să te disciplinezi, pentru a achita sumele minime necesare pentru a beneficia de scutirea de dobândă.

3 moduri în care economisești cu ajutorul cardului de cumpărături de la ING

 Cumperi în rate, fără a plăti dobândă atunci când achiți suma minimă lunară

Prin cardul de credit și cumpărături ING Credit Card, beneficiezi ai 3 rate cu 0% dobândă în majoritatea țărilor lumii, la cumpărături de peste 500 lei. În plus, poți face cumpărături în până la 24 rate cu 0% dobândă la partenerii băncii (o listă numeroasă, care adaugă lunar noi nume).

Pentru a beneficia de acest sistem de rate cu dobândă 0%, tot ce trebuie să faci este să achiți la timp suma minimă comunicată de bancă

 Știi în orice moment cât ai de plată pentru ca dobânda să rămână 0

Dacă nu știi ce plăți ai de făcut pentru cardul tău de credit, poți verifica acest lucru simplu și rapid, în extrasul tău lunar de cont. În aplicația Home Bank regăsești, într-un format prietenos, toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști în permanență cât ai de plată în fiecare lună.

Nu folosești economiile familiei pentru cumpărăturile dinaintea salariului

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, nu o dată a trebuit să apelezi la economiile familiei pentru cheltuielile dinaintea salariului. Poate că economiile familiei au rămas la stadiu de intenție tocmai din acest motiv.

Cu cardul bancar ce poate fi obținut direct online – ING Credit Card, poți în sfârșit să economisești lunar sumele pe care ți le propui. Cumpărăturile de ultim moment le faci cu acest card și le poți plăti în lunile următoare, fără dobândă. Economiile rămân ale tale și le poți accesa atunci când familia are mai mare nevoie de ele.

Cardul tău bancar ING Credit Card va funcționa ca o linie de credit rapid online. Avantajul este că acesta îți va împărți cumpărăturile în rate egale, iar dacă vei plăti la timp suma minimă pe care o ai de achitat lunar, dobânda va fi 0.

Toate tranzacțiile le vei face online – doar pentru a primi cardul cu linia de credit va trebui să treci pe la cel mai apropiat ING Office. Odată ce te bucuri de beneficiile acestui credit online simplu de accesat, consultă, direct în ING Home'Bank, și rubrica ING Bazar. Aici vei găsi o mulțime de reduceri la magazinele tale preferate. Dacă tot cumperi în rate cu dobândă 0, de ce nu ai beneficia și de o reducere, pentru a economisi în plus?

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult