3 site-uri de care are nevoie orice afacerist

3 site-uri de care are nevoie orice afacerist Data: 11 noiembrie 2016   Ora: 09:31

Pentru ca o afacere sa mearga „ca pe roate”, orice afacerist are nevoie de anumite calitati care il recomanda drept un om de afaceri valoros, cat si de anumite servicii si produse. Noi va prezentam 3 site-uri foarte ofertante pentru afaceristi.

Books-express.ro

In spatele oricarei afaceri de succes sta multa, multa documentare. Carti si lecturi de specialitate, autori celebri si multe informatii folositoare din domeniul de care esti pasionat si in care vrei sa dezvolti un business de succes te vor ajuta sa iti atingi obiectivele. Pentru acestea, dar si pentru alte tipuri de lectura, iti sta la dispozitie Books Express, o librarie online cu rafturile virtuale pline de volume interesante. Portofoliul Books Express cuprinde peste 100.000 de carti de medicina, carti de lifestyle, economie, finante, business si management, dar si de fictiune, in mai multe limbi, printre care romana, spaniola, germana, engleza, franceza si italiana.

Numai prin dobandirea unor informatii valoroase iti vei putea construi o afacere profitabila ori iti vei putea dezvolta business-ul curent.

CIEL.ro

In cazul multinationalelor, al companiilor cu cifre mari de afaceri si al firmelor de contabilitate, dar si in cazul afacerilor medii, mici si al celor aflate la inceput de drum, activitatea financiara si contabila trebuie sa fie foarte bine pusa la punct.

CIEL Romania este prima companie din tara care s-a specializat in solutii software financiar contabile, fie ca este vorba despre programe de facturare, softuri de contabilitate sau de audit si revizuire. Pentru antreprenorii care tocmai intra in mediul afacerilor, CIEL ofera softuri gratuite de contabilitate, gestiune, imobilizari si productie prin intermediul gamei CIEL Simplu. Firmele mici si mijlocii care necesita management integrat financiar-contabil, precum si firmele care vor sa micsoreze cheltuielile generate de aplicatiile curente pot apela la CIEL Standard, in timp ce multinationalelor, companiilor cu cifre mari de afaceri si firmelor de contabilitate li se adreseaza modului CIEL Professional, in care aplicatiile pot fi personalizate la cerere, astfel incat sa se potriveasca perfect profilului afacerii.

Autohut

Mobilitatea persoanei insarcinata cu managementul afacerii este foarte importanta pentru bunul mers al lucrurilor. De aceea, masina cu care acesta se deplaseaza trebuie sa fie tot timpul functionala. Autohut este unul dintre cele mai importante magazine online de piese auto din Romania, cu un portofoliu care cuprinde mai bine de doua milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina, indiferent daca este vorba despre Dacia, Peugeot, Volkswagen, Nissan, BMW, Ford sau Seat. Achizitioneaza tot ce ai nevoie, de la filtre si kit-uri de distributie, sisteme de franare, racire, AC si incalzire, motoate, cutii de viteze si elemente de caroserie, la antigel, ulei de motor si becuri auto de pe Autohut.ro, la preturi corecte si avantajoase.

Mai mult decat atat, apeleaza la service-ul Autohut ori de cate ori ai nevoie de o mana de expert pentru montarea pieselor achizitionate ori de fiecare data cand masina ta are o problema de functionare.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare


Stiri Actualitate 

Comentarii


0
Ultima Ora

UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor

Prin acest parteneriat se lansează UniCredit CEE Lounge în cadrul programului ELITE pentru accelerarea dezvoltării IMM-urilor Stabileşte o reţea de suport pentru IMM-urile cu ambiţii în cadrul UniCredit CEE UniCredit anunţă ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

The Woman 2017: Cum poate educația schimba comunități?

Doar 1,3% dintre români participă în programe de educare continuă spre deosebire de suedezi, finlandezi și danezi care se implică ... citeste mai multArticolul Saptamanii

INVITAȚIE CEL DE-AL 14-LEA RAPORT DE CERCETARE AL CNIPMMR „CARTA ALBĂ A IMM-URILOR DIN ROMÂNIA”

Joi, 14 iulie 2016, începând cu orele 10.30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucureşti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3., ... citeste mai mult