3 site-uri de care are nevoie orice afacerist

3 site-uri de care are nevoie orice afacerist Data: 11 noiembrie 2016   Ora: 09:31

Pentru ca o afacere sa mearga „ca pe roate”, orice afacerist are nevoie de anumite calitati care il recomanda drept un om de afaceri valoros, cat si de anumite servicii si produse. Noi va prezentam 3 site-uri foarte ofertante pentru afaceristi.

Books-express.ro

In spatele oricarei afaceri de succes sta multa, multa documentare. Carti si lecturi de specialitate, autori celebri si multe informatii folositoare din domeniul de care esti pasionat si in care vrei sa dezvolti un business de succes te vor ajuta sa iti atingi obiectivele. Pentru acestea, dar si pentru alte tipuri de lectura, iti sta la dispozitie Books Express, o librarie online cu rafturile virtuale pline de volume interesante. Portofoliul Books Express cuprinde peste 100.000 de carti de medicina, carti de lifestyle, economie, finante, business si management, dar si de fictiune, in mai multe limbi, printre care romana, spaniola, germana, engleza, franceza si italiana.

Numai prin dobandirea unor informatii valoroase iti vei putea construi o afacere profitabila ori iti vei putea dezvolta business-ul curent.

CIEL.ro

In cazul multinationalelor, al companiilor cu cifre mari de afaceri si al firmelor de contabilitate, dar si in cazul afacerilor medii, mici si al celor aflate la inceput de drum, activitatea financiara si contabila trebuie sa fie foarte bine pusa la punct.

CIEL Romania este prima companie din tara care s-a specializat in solutii software financiar contabile, fie ca este vorba despre programe de facturare, softuri de contabilitate sau de audit si revizuire. Pentru antreprenorii care tocmai intra in mediul afacerilor, CIEL ofera softuri gratuite de contabilitate, gestiune, imobilizari si productie prin intermediul gamei CIEL Simplu. Firmele mici si mijlocii care necesita management integrat financiar-contabil, precum si firmele care vor sa micsoreze cheltuielile generate de aplicatiile curente pot apela la CIEL Standard, in timp ce multinationalelor, companiilor cu cifre mari de afaceri si firmelor de contabilitate li se adreseaza modului CIEL Professional, in care aplicatiile pot fi personalizate la cerere, astfel incat sa se potriveasca perfect profilului afacerii.

Autohut

Mobilitatea persoanei insarcinata cu managementul afacerii este foarte importanta pentru bunul mers al lucrurilor. De aceea, masina cu care acesta se deplaseaza trebuie sa fie tot timpul functionala. Autohut este unul dintre cele mai importante magazine online de piese auto din Romania, cu un portofoliu care cuprinde mai bine de doua milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina, indiferent daca este vorba despre Dacia, Peugeot, Volkswagen, Nissan, BMW, Ford sau Seat. Achizitioneaza tot ce ai nevoie, de la filtre si kit-uri de distributie, sisteme de franare, racire, AC si incalzire, motoate, cutii de viteze si elemente de caroserie, la antigel, ulei de motor si becuri auto de pe Autohut.ro, la preturi corecte si avantajoase.

Mai mult decat atat, apeleaza la service-ul Autohut ori de cate ori ai nevoie de o mana de expert pentru montarea pieselor achizitionate ori de fiecare data cand masina ta are o problema de functionare.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Adaptaţi-vă la contextul obiectiv al pieţei! Sugestii pentru creşterea atractivităţii companiei

În prezent angajatorii constată o insuficiență de personal în piaţă dar şi o lipsă accentuată a competențelor şi abilităţilor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Cu un credit ipotecar de la Patria Bank te muți rapid în casă nouă

Garsoniera din studenție a devenit prea mică de când ți-ai găsit perechea. Apartamentul de două camere e insuficient acum că așteptați ... citeste mai mult