34 de companii castigatrofee la Premiile PIATA 2018

34 de companii castigatrofee la Premiile PIATA 2018 Data: 8 noiembrie 2018   Ora: 11:16

Voturile exprimate de 694 de reprezentanti ai retailerilor si furnizorilor au desemnat 34 de companii care au castigat cel putin un trofeu la editia a 13-a a Premiilor PIAtA. Toti castigatorii celor 50 de premii si mentiuni vor fi cunoscuti in seara zilei de 15 noiembrie, la Gala Premiilor PIAtA care se va desfasura la Biavati Events incepand cu ora 19.


2018 este editia cu numarul record de companii castigatoare (in editia anterioaraau fost 27), aceasta si pe fondul unui numar mai mare de candidaturi depuse – 437 (410 in 2017) – din partea a mai mult de 100 de operatori din industria bunurilor de larg consum. Toate candidaturile depuse pot fi vizualizate in pagina CANDIDATURI 2018 a websiteului competitiei, iar laureatii editiilor precedente pot fi gasiti AICI.


Carrefour si Bringo s-au alaturat partenerilor Premiilor PIAtA, intregind grupul companiilor si brandurilor reprezentative pentru industria bunurilor de larg consum care sustin competitia: Selgros, Coca-Cola HBC, Unilever, Dove, Dero, Domestos, Coccolino, Delikat si Algida, Fuchs, Albalact, Zuzu si Fulga, ISRA Center Marketing Research si ArtMatch sunt Parteneri Principali; Carrefour si Bringo Smart Shopping Partners; Cris-Tim, Agricola si Salbac, Farmec, Caroli Foods, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, MPC Trade Marketing Services sunt Parteneri Gold; PROMOAPP este Technology Partner; Mondelez, Milka, Oreo si BelVita sunt Sweet Partners.


Cele 50 de trofee care recompenseazaperformerii sezonului 2017 – 2018 au fost atribuite pe baza votului incrucisat: retailerii au votat candidaturile depuse de furnizori si viceversa. Numeric, cei 694 de electori care au votat reprezintatrei sferturi din cei care au primit buletinele de vot de la ISRA Center, partenerul Premiilor PIAtA si coordonatorul procesului de vot pentru al noualea an consecutiv. Fiecare elector a avut alocat un numar de voturi proportional cu importanta in piataa companiei pe care o reprezinta. Din segmentul retailerilor au votat 16 manageri de achizitii din Top 20 retaileri (acestia cumuleaza67% din totalul voturilor retailerilor), precum si 591 de administratori sau sefi de magazin din comertul traditional (acestia cumuleaza33% din totalul voturilor retailerilor). Din segmentul furnizorilor au votat, pentru candidaturile retailerilor, 44 de manageri de vanzari din cele mai mari 100 de companii, iar 43 de directori de marketing din Top 100 de companii din retail si FMCG au votat pentru desemnarea castigatorului la sectiunea rezervatacampaniilor de responsabilizare sociala.


Competitia Premiile PIAtA a fost creatain 2006 pentru a onora performantele din sectorul economic cu cea mai intensaconcurentasi cu cele mai consistente investitii de capital, creativitate, inteligentasi pasiune, dar si cu cei mai multi beneficiari finali – intreaga populatie a Romaniei. incade la prima editie, Premiile PIAtA promoveazaexcelenta in industria bunurilor de larg consum si creeazacadrul pentru aprecierea cat mai exactasi obiectivaa performantelor echipelor din FMCG si Retail, performante masurate prin inovare, eficienta, prestigiu, implicare sociala, creativitate si sustenabilitate, inclusiv sustenabilitatea relatiei cu partenerii de afaceri.


Festivitatea de decernare a Premiilor PIAtA va avea loc joi, 15 noiembrie, incepand cu ora 19 la Biavati Events, str. Rahmaninov nr 2B. Rezervarea locurilor de participare se poate face AICI.


 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult