24 Mai - o zi dedicata parentingului impartasit la Cluj-Napoca

24 Mai - o zi dedicata parentingului impartasit la Cluj-Napoca Data: 22 mai 2018   Ora: 15:16

Un singur lucru e cert atunci cand vine vorba despre parenting: nici un copil nu vine pe lume cu un manual de utilizare standard. Toti sunt diferiti, au comportamente si personalitati diverse, au nevoi diferite, insa toti copiii au nevoie de iubire neconditionata, atentie, dedicare si educatie.

Joi, 24 mai, comunitatea mamicilor din Cluj – Napoca se intalneste la The Woman Parenting Workshops sa discute despre teme de interes care ajuta la crearea unei conexiuni puternice copil – parinte in diverse contexte ale societatii actuale.

Speakeri precum Domnica Petrovai, Monica Reu, Nicolle Stanese, Nadia Tataru, Alexandra Gorea sau Ramona Vecean sustin workshopuri interactive despre:

•  Cum sa cresti un copil cu incredere in sine

•  Cum sa folosesti jocurile in dezvoltarea copilului tau

•  Bullying - cum sa il previi si combati

•  Contributia femeii la un cuplu si o familie constienta

•  Imbinarea rolului de mama cu cel de antreprenor

•  Siguranta copiilor in masina

Constientizarea – primul pas spre o familie echilibrata

Domnica Petrovai are o experienta de peste 20 de ani in consilierea si psihoterapia familiei, dar  si terapia cuplului. Considera ca cele mai des intalnite probleme de pana acum sunt in stransa legatura „cu vulnerabilitatile inca neconstientizate din relatiile anterioare, relatia cu parintii, fratii sau relatii romantice.” Neincrederea, teama de abandon si respingerea, privarea de afectiune, sacrificiul, dependenta,   narcisismul si perfectionismul sunt cele mai frecvente in cultura noastra. 

  Marea majoritate a adultilor sunt inca departe de a-si intelege nevoile emotionale   sanatoase, de baza. Acesta este motivul pentru care la The Woman Parenting   Workshops, Domnica discuta despre contributia femeii la un cuplu si o familie   constienta.

 

 

Practica aprecierea, renunta la lauda

Toti parintii isi doresc sa creasca copii cu incredere de sine ridicata. Dar cum se poate realiza acest lucru? Atunci cand aprecierea devine o parte importanta din cultura familiei toata lumea are de castigat. Este esential pentru copii sa fie apreciati, nu in sensul de lauda, ci suficient ca acestia sa stie ca parintii   apreciaza efortul depus, nu doar rezultatul obtinut.

  Monica Reu, Presedinte si fondator al Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta,   sustine la evenimentul de joi workshopul despre modalitatile prin care se pot creste   copii cu incredere si stima de sine ridicata.

 

Networking si relaxare

The Woman Parenting Workshops se desfasoara la Hotel Platinia din Cluj-Napoca in 24 mai si cuprinde o zona expozitionala cu numeroase oportunitati de business, produse atractive si activitati captivante, dar si un mediu intim si relaxant care sa faciliteze networkingul parintilor dornici de o implicare activa si constanta  in cresterea copiilor.

Ultimele inscrieri la eveniment se pot face pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/parenting

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:

Silver Partner:  Aegon, Oriflame

Partners: NIVEA, Hotel Platinia, Nola, Petit Bebe, BestKids, fistiq – the beauty salon, Find the nanny, Mobila moll, Bunny Boo

Exhibitor: Thermomix Romania

Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop

Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Food Partner: Subway

 Flowers By: Gradina cu lalele

 

Persoane de contact:

Iulia Pascal, PR & Marketing Manager: iulia@liberoevents.ro      

Nora Calbaza, Junior Project Manager: 0746879465, nora@thewoman.ro

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult