Sonia Năstase, speakerul evenimentului Meet the WOMAN! din 24 februarie

Sonia Năstase, speakerul evenimentului Meet the WOMAN! din 24 februarie Data: 11 februarie 2015   Ora: 09:40

Femei in afaceri organizeaza marti, 24 februarie 2015, conferinta cu tema „Schimbarea in cariera: provocari si oportunitati”. Speakerul evenimentului va fi Sonia Nastase, Country Manager Nestlé Nespresso Romania. Conferinta va avea loc incepand cu ora 19:00, la Capital Plaza Hotel.

 „Schimbarea locului de munca sau a carierei este un eveniment de care aproape toti dintre noi ne lovim la un moment dat si care trebuie gestionat cu grija. Am invitat-o pe Sonia Nastase sa ne impartaseasca din propria ei experienta, sa ne spuna care au fost provocarile ei si cum putem sa le gestionam”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Despre Sonia Nastase

Sonia Nastase ocupa in prezent functia de Country Manager – divizia  Nespresso Romania (parte din Nestlé Romania). Din 2009 pana in octombrie 2014 a ocupat functia de Director General al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti, in aceasta calitate fiind responsabila de conducerea operatiunilor si de dezvoltarea strategiilor de business ale hotelului. 

In cei peste 15 ani de experienta in industria ospitalitatii, a acumulat o experienta multi-fatetata atat in zona operationala, cat si in cea de consultanta, fiind implicata in cresterea prezentei brandurilor Wyndham Hotel Group in Romania (Ramada, DaysInn) in cadrul companiei de consultanta Trend Hospitality. Si-a inceput cariera in cadrul World Trade Center Bucuresti in 1996, in organizarea de evenimente si targuri internationale, continuand apoi pe partea de vanzari si marketing in cadrul Athenee Palace Hilton Bucuresti si apoi la Howard Johnson Grand Plaza, de la deschiderea hotelului pana in 2006, cand a facut trecerea la zona de consultanta in calitate de Senior Associate la Trend Hospitality. 

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

 

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult