Soferii plecati in concediu acceseaza serviciile auto direct din telefonul mobil

Soferii plecati in concediu acceseaza serviciile auto direct din telefonul mobil Data: 28 august 2013   Ora: 16:16

Soferii plecati in concediu utilizeaza frecvent aplicatii de mobil unde regasesc servicii utile si accesibile, Masina Mea fiind cea mai accesata facilitate din cadrul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone.

Daca la inceputul sezonului estival, conducatorii auto apelau in cea mai mare parte la localizarea service-urilor auto, statiilor ITP si vulcanizarilor, odata cu inceperea perioadei de concedii, acestia au optat frecvent pentru facilitatile oferite in cadrul sectiunii Masina Mea, plata rovinietei direct din telefon fiind cea mai accesata.

Utilizatorii aplicatiei au comandat rapid si usor toate tipurile de roviniete existente si le-au achitat direct din aplicatia Auto.ro, prin intermediul cardului bancar sau prin SMS, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi.

Utilizatorii au ales sa primeasca notificari privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii, a permisului de conducere, chiar si a datei de reinnoire a trusei medicale. Printre serviciile auto accesate direct din telefonul mobil, se numara si localizarea pe harta a benzinariilor, spalatoriilor, parcarilor si ATM-urilor, dar si adaugarea de anunturi de masini noi si second hand.

"In aceasta perioada a concediilor, aplicatia Auto.ro a inregistrat un grad ridicat de utilizare. Lesne de inteles, soferii au iesit din zona lor de confort si s-au regasit in situatia de a fi pornit la drum fara sa fi achizitionat rovinieta obligatorie. Folosind aplicatia, printr-un simplu sms sau cu plata prin card, acestia au primit rovinieta instantaneu, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi", a declarat directorul executiv Auto.ro, Sergiu Gamureac.

Cu 185.000 de descarcari, aplicatia Auto.ro a obtinut premiul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” in cadrul Mobile Conference 2013.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult