Soferii au posibilitatea sa caute piese auto direct din telefon

Soferii au posibilitatea sa caute piese auto direct din telefon Data: 13 iunie 2013   Ora: 09:10

Soferii romani pot cauta piesele auto de care au nevoie direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Auto.ro.

Auto.ro a dezvoltat sectiunea de piese auto in cadrul aplicatiei pentru mobil prin intermediul careia soferii vor putea gasi rapid si usor piesele auto de care au nevoie, filtrand printre cele peste 320.000 de anunturi de piese auto noi sau second hand, inclusiv piese din dezmembrari, jante sau anvelope pentru orice sezon si accesorii pentru autoturism.

Fie ca este vorba despre o piesa auto noua sau second hand, utilizatorii vor beneficia de piese auto de calitate la preturi accesibile datorita celor mai recente promotii incluse in aplicatie. Furnizorii de piese auto sunt firme, parcuri de dezmembrari, dar si particulari din intreaga tara.

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone este disponibila gratuit si vine in sprijinul soferilor romani care, in orice moment, pot avea nevoie de o piesa auto, de un set de anvelope sau de alte accesorii auto. In cateva secunde, acestia pot identifica piesa dorita, avand posibilitatea sa contacteze vanzatorul rapid si eficient, cu doar o apasare de buton.

“Ne bucuram ca aplicatia este apreciata de utilizatori si recunoscuta de specialisti, atat prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cat si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din Romania. Acest lucru ne indeamna sa continuam dezvoltarea de servicii atractive care sa usureze viata soferilor din Romania aflati in trafic si in afara lui”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. Poate fi descarcata gratuit, detine 160.000 de utilizatori si 1.600 de recenzii, o baza de date de 30.000 adrese si se afla in preferintele soferilor romani atat pentru iOS, cu 60.000 descarcari inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu peste 100.000 descarcari inregistrate in Google Play.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult