Platesti cu cardul premium si poti castiga o excursie la Paris

Platesti cu cardul premium si poti castiga o excursie la Paris Data: 1 octombrie 2013   Ora: 12:00

Posesorii de carduri MasterCard care utilizeaza dispozitivele de plata, in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, pot castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 1.000 de lei fiecare, ce pot fi folosite la orice comerciant participant in programul MasterCard Elite din Romania, sau un weekend la Paris, pentru doua persoane.

Astfel, in aceasta perioada, toate tranzactiile, indiferent de valoarea lor, realizate in locatii comerciale fizice sau virtuale, din tara sau din strainatate, cu unul dintre cardurile Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard, emise de bancile participante in campanie, sunt automat inscrise in tragerea la sorti.

Ne dorim ca, atat prin aceasta campanie, cat si prin intregul program Elite, sa schimbam perceptia clientilor nostri premium fata de cardurile pe care le detin: acestea sunt mai mult decat instrumente de plata – reprezinta poarta de acces catre o intreaga lume de beneficii si tratamente elitiste, disponibile atat in Romania, cat si in strainatate”, spune Georgia Baltag, Marketing Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe.

Valoarea totala a premiilor este de 71.114 lei, TVA si impozit incluse.

Programul MasterCard Elite include comercianti locali din categoriile: frumusete & sanatate, moda, restaurante & gourmet, inchirieri masini, decoratiuni si produse pentru casa, bijuterii si accesorii, florarii si hobby.

Cei peste 100 parteneri MasterCard Elite, insumand peste 200 de locatii din tara, sunt prezenti in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Deva, Ploiesti.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult