Peste 11.800 locuri de munca vacante la nivel national

Peste 11.800 locuri de munca vacante la nivel national Data: 18 septembrie 2013   Ora: 10:16

Numarul locurilor de munca vacante disponibile la nivel national a ajuns miercuri, 18 septembrie, la 11.832, conform declaratiile agentilor economici, au anuntat reprezentantii Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Cele mai multe locuri de munca vancante sunt in Cluj (1.849), Bucuresti (920), Iasi (689) si Brasov (621). La polul opus, se afla judetele Caras-Severin si Bacau cu 11, respectiv 8 locuri de munca vacante.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 906 locuri de munca, dupa cum urmeaza: 99- programator, 33 -inginer mecanic, 21-consilier/ expert/ inspector/ referent/economist in economie generala, 21 -inginer de sistem in informatica, 19- inginer economist, 16- contabil, 16- proiectant inginer de sisteme si calculatoare, 15 -inginer constructii civile, industriale si agricole, 15- manager proiect, 14- farmacist etc.

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 10.926 locuri de munca, dintre care cele mai multe pentru confectioneri-asamblori articole din textile (910).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php, unde pot vizualiza locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult