Marea Finala The Big Pitch va avea loc pe 5 septembrie

Marea Finala The Big Pitch va avea loc pe 5 septembrie Data: 27 august 2013   Ora: 11:16

Perioada de inscrieri pe site-ul oficial al competitiei The Big Pitch –www.thebigpitch.ro s-a incheiat vineri, 23 august.

Cele mai bune 10 idei de afaceri din cele postate pe site-ul competitiei vor castiga un loc in Marea Finala, avand oportunitatea de a obtine premiul cel mare in valoare de 10.000 de euro si facand din visele lor de afaceri o realitate.

Primii cinci concurenti cu cele mai multe voturi primite din partea vizitatorilor site-ului vor trece automat in Marea finala, iar restul vor fi alesi de juriul competitiei in perioada 26-28 august si vor fi anuntati oficial pe site-ul competitiei pe 29 august.

In cadrul Marei Finale, care va avea loc pe 5 septembrie incepand cu ora 17.00, cei 10 finalisti isi vor prezenta ideea si planul de afacere in fata juriului si a unei audiente live urmand ca trei dintre acestia sa castige marele premiu in valoare de 10.000 euro, premiul al doilea in valoare de 5.000 de euro si premiul al treilea in valoare de 3.000 de euro.

Ocupantii locurilor 4-10 vor fi recompensati fiecare cu 500 de euro.

Pentru informatii suplimentare privind participarea la Marea Finala puteti sa scrieti la [email protected] sau la telefon: 031 860 04 97.

Sponsorii oficiali ai competitiei sunt: Petrom, EximBank si Phillip Morris International.

Competitia este organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN - Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult