Cum iti gasesti un loc de munca in administratia publica

Cum iti gasesti un loc de munca in administratia publica Data: 16 septembrie 2013   Ora: 11:16

Guvernul Romaniei a lansat portalul posturi.gov.ro, in cadrul caruia sunt publicate informatii privind posturile vacante de functionar public din cadrul autoritatilor si institutiilor publice din Romania.

Portalul beneficiaza de o serie de functionalitati ce permit cautarea si filtrarea cu precizie a posturilor. Astfel, cei interesati pot efectua cautari in functie de localitatea dorita, examinand direct harta sau setand o distanta fixa fata de anumite orase ale Romaniei. Se poate efectua o cautare, de asemenea, in functie de cuvinte-cheie, nivel de pregatire necesar pentru ocuparea pozitiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.

Anunturile prezinta in detaliu postul pentru care acestea au fost create, modalitatea de aplicare si informatii despre dosarul de concurs, astfel incat fiecare candidat sa obtina maximum de informatii despre pozitia vizata si sa aiba posibilitatea de a-si pregati dosarul propriu cat mai temeinic.

Site-ul pune la dispozitia celor interesati si un ghid prin consultarea caruia acestia pot afla mai multe despre ocuparea unei functii publice: conditii generale, procedura de desfasurare a unui concurs pentru ocuparea unui post public, ce trebuie sa contina dosarul de concurs, care sunt criteriile de evaluare intr-un interviu s.a.

Initiativa reprezinta continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat in 2012 si coordonat de catre Cristian Botan, in prezent consilier pentru transparenta in administratia publica.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult