Conferinta nationala „Achizitiile publice in Romania”

Conferinta nationala „Achizitiile publice in Romania” Data: 28 august 2013   Ora: 09:16

Proiect ContaPlus organizeaza, pe 20 septembrie 2013, cel mai important eveniment al anului din domeniul achizitiilor publice, conferinta nationala „Achizitiile publice in Romania”.

In prezidiu se vor afla personalitati cheie ale principalelor institutii din domeniu: Eugen Teodorovici (Ministrul Fondurilor Europene), Bogdan - Paul Dobrin (Presedinte ANRMAP), Dominic Dumitru (Director General UCVAP), Victor Alistar (Director Executiv Transparency International Romania), Cicerone Stan (Director Directia Supraveghere si Evaluare ANRMAP), Adela Voicu (Sef Serviciu - Serviciul Autorizare POR), precum si experti de renume in sectorul achizitiilor publice precum Constantin Costache, Corneliu Burada, Violeta Stefanescu si Cezarina Falan.

Principalele teme abordate in cadrul evenimentului sunt:

- Noutati legislative privind achizitiile publice;

- Managementul riscurilor in achizitiile publice;

- Achizitiile publice derulate in cadrul proiectelor cofinantate din fonduri europene – element de impulsionare sau frana?

- Comunicarea interdepartamentala si interinstitutionala in procesul de achizitie publica.

Taxa de participare la eveniment este de 400 lei + TVA si contine: mapa de lucru, coffee break, lunch break.

Bonus: participantii vor primi, gratuit, pachetul carte + CD Ghidul finantarilor europene - de la idee la proiect. (5 CD-uri audio + carte + glosar cu cei mai utilizati termeni)

Inscrierile se fac in baza formularului solicitat la numarul de telefon: 0735.211.513 sau la adresa de e-mail: [email protected].

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult