C.H. Beck prezinta Legalis 2.0

C.H. Beck prezinta Legalis 2.0 Data: 12 septembrie 2014   Ora: 10:04

Editura C.H.BECK va prezinta Biblioteca juridico-economica online Legalis 2.0 – o baza de date complexa si cuprinzatoare pe care un specialist in domeniul juridic trebuie sa o detina.

Continut legislativ si juridic integrat al Legalis 2.0:

- Legislatia completa, actualizata a Romaniei - Actele normative publicate in Romania pana in prezent sunt disponibile integral in Legalis 2.0, in sectiuni clar definite - legislatie actualizata - LaZi, Monitorul Oficial.

- Jurisprudenta instantelor romane si a celor europene - Cu peste 100.000 de decizii, inclusiv continutul revistelor Buletinul Casatiei si Buletinul Curtilor de Apel, ofera o imagine completa asupra cazurilor concrete pe care le aveti de rezolvat in activitatea dumneavoastra. In plus, jurisprudenta include si decizii importante ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene si ale Curtii Europene pentru Drepturile Omului.

- Documente UE - Legislatie si jurisprudenta europeana.

- Bibliografie - Cuprinsul cu referinte al celor mai importante 13 publicatii periodice juridice.

- Doctrina - Lucrarile de doctrina din Legalis 2.0, disponibile integral in format electronic, acopera materia Dreptului civil si Procesual civil, a Dreptului Afacerilor, Dreptului muncii, Dreptului fiscal, Dreptului European (U.E. si CEDO), Drept Penal, precum si a Dreptului Public.

- Comentarii Online - contine integral Noul Cod civil. Comentariu pe articole si Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole.

- Reviste online - continut integral in format PDF si arhiva cu editiile revistelor incepand cu anul 2009 – Curierul fiscal si Curierul Judiciar.

Pentru mai multe detalii privind continutul bazei de date, structurat pe module accesati link-ul: https://www.legalis.ro/continutul-legalis/

Legalis 2.0 este simplu de utilizat, nu necesita instalare si se atualizeaza de minim doua ori pe zi in mod automat.

Pentru mai multe detalii despre produsul legislativ oferit de Editura C.H.BECK, accesati http://www.legalis.ro/

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult