Black Friday 2014 la RisCo: - 50% la Abonamente!

Black Friday 2014 la RisCo: - 50% la Abonamente! Data: 27 noiembrie 2014   Ora: 13:31

Reducerile de Black Friday incep la RisCo – Verificare Firme Online joi, 27 noiembrie, si sunt valabile pana la miezul noptii vineri, 28 noiembrie 2014! In aceasta perioada, RisCo vine in intampinarea clientilor cu 50% discount la abonamentul Premium!

Abonamentul Premium contine 100 de rapoarte de verificare si ofera acces gratuit si nelimitat la rapoartele Buletinul Insolventei, Procese in Instanta si Datorii Restante. Abonamentele sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii.

Pe durata campaniei, o companie, respectiv o persoana fizica poate achizitiona doar un singur abonament aflat la promotie!

Rapoartele RisCo prezinta cele mai recente date financiare si juridice sintetizate intr-o forma atractiva si usor de inteles. Astfel, in maximum 1 minut aflati totul despre orice companie din Romania, ceea ce va permite sa va selectati cu atentie partenerii de afaceri si sa va cresteti in mod sanatos businessul!

Rapoartele financiare furnizate de RisCo au valoare adaugata semnificativa, fiind cele mai complexe de pe piata din Romania. Rapoartele la care aveti acces pe www.RisCo.ro sunt: Rating Financiar, Probabilitate Insolventa si Valoare de Piata, Limite Plati la Termen, Limite Credite si Leasing, Cash Flow, Datorii Restante, CIP Online, Recom, Participatii Actionari, Istoric Actionari, Buletinul Insolventei, Procese in Instanta si AEGRM.

Dorim sa facilitam accesul tuturor companiilor din Romania si nu numai la informatii specializate si actualizate, pentru a reduce pe cat posibil volumul de facturi neincasate si pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri eficient si profitabil”, a precizat Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

RisCo este un produs online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid, eficient si automatizat capacitatea de plata si situatia financiara a clientilor lor, situatia lor juridica si de plati. RisCo este cel mai performant sistem de verificare a companiilor si permite efectuare de rapoarte individuale de firma, monitorizarea portofoliilor, precum si selectarea firmelor de interes dupa multiple criterii geografice, financiare si de stare a societatii.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult