Aplicatia de mobil care se potriveste ca o manusa soferitelor

Aplicatia de mobil care se potriveste ca o manusa soferitelor Data: 9 septembrie 2013   Ora: 10:16

Utilizatorii de smartphone-uri care utilizeaza aplicatia de mobil Auto.ro pot achizitiona roviniete, pot posta un anunt de vanzare al masinii sau pot vizualiza alte asemenea anunturi de vanzare a masinilor second-hand.

"Locatii in zona"

Una dintre cele mai accesate sectiuni este cea de "Locatii in zona". Aici este locul in care soferii gasesc diverse servicii auto din apropierea lor in caz de urgenta si nu numai: statii de Inspectie Tehnica Periodica, service-uri auto, vulcanizari, ATM-uri, benzinarii, hoteluri si pensiuni, parcari publice si private, magazine de piese auto, spalatorii, asistenta rutiera si tractari, scoli de soferi, inchirieri de masini etc.

Deosebit de utila, aplicatia li se potriveste perfect femeilor soferite care ar putea avea nevoie vreodata de un anumit serviciu auto.

Sa presupunem ca problema este data de o pana la roata din fata sau ca masina a ramas fara benzina. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatoarea aplicatiei este sa se conecteze la internet (consumul de date este redus), apoi sa acceseze serviciul "Locatii in zona" si sa aleaga sub-sectiunea respectiva, in acest caz, o vulcanizare sau o benzinarie.

Odata accesata aceasta sectiune, aplicatia recunoaste locatia utilizatoarei si ii ofera acesteia, in ordine crescatoare din punctul de vedere al distantei, cele mai apropiate vulcanizari sau benzinarii.

In plus, soferita are posibilitatea sa se foloseasca de filtrele din aplicatie atunci cand este in cautarea unei anumite locatii. Astfel, pentru un service de calitate, in cazul unei revizii, utilizatoarea poate filtra rezultatele pe baza calitatii serviciilor, "5 stele" fiind recenzia maxima pe care utilizatorii o pot acorda firmelor din domeniu. Aplicatia Auto.ro ofera cinci tipuri de filtre pe care le pot aplica cei care o au instalata pe telefonul mobil:

1. Raza;

2. Recenzii;

3. Pret;

4. Nume;

5. Promotii;

Cu 186.000 de descarcari, aplicatia Auto.ro a obtinut premiul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” in cadrul Mobile Conference 2013.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult