MASTERCARD EXTINDE PARTENERIATUL CU SAMSUNG PENTRU A INTRODUCE SAMSUNG PAY IN EUROPA

MASTERCARD EXTINDE PARTENERIATUL CU SAMSUNG PENTRU A INTRODUCE SAMSUNG PAY IN EUROPA Data: 30 iulie 2015   Ora: 12:58

Prin acest acord, posesorii de carduri MasterCard din Europa vor beneficia de Samsung Pay

 BUCUREȘTI – 30 iulie 2015 – MasterCard și Samsung Electronics Co., Ltd. au anunțat astăzi extinderea parteneriatului lor global prin utilizarea platformei MasterCard Digital Enablement Service (MDES), pentru a implementa serviciul Samsung Pay în Europa. Samsung Pay este un serviciu de plăți mobile care le oferă consumatorilor posibilitatea de a folosi dispozitivele mobile de ultimă generație pentru cumpărături în magazine la terminale contactless şi cu bandă magnetică, utilizând tehnologiile NFC și MST.  

 Emitenții europeni de carduri vor putea să se conecteze la platforma MDES și să activeze serviciul Samsung Pay în Europa, după lansare, iar posesorii de carduri emise de instituțiile partenere își vor putea înrola cardurile de credit, debit, preplătite și business, în serviciul Samsung Pay și își vor putea folosi dispozitivele mobile pentru cumpărături. Recent anul acesta, MasterCard a anunțat că va furniza Samsung Pay serviciul de tokenizare pentru plăți securizate și rapide, asigurȃnd o conectare rapidă cu băncile partenere din Statele Unite ale Americii.

 “Samsung Pay  anunță cu plăcere că își unește forțele cu MasterCard pentru a oferi o experiență de plată mobilă simplă și sigură, ce vizează extinderea acceptării la comercianți, pentru posesorii și emitenții de carduri MasterCard în Europa” a declarat Injong Rhee, EVP al Samsung Electronics, Global Head al Samsung Pay. “Ambele organizații sunt dedicate pioneratului în materie de inovații financiar-tehnologice, care vor împlini promisiunea unui adevărat portofel mobil.”

 “Considerând expansiunea globală și creșterea utilizării dispozitivelor mobile interconectate, suntem încȃntați să extindem parteneriatul nostru cu Samsung, prin oferirea serviciilor Samsung Pay și MDES posesorilor de carduri din Europa. Europenii au fost deschizători de drumuri în adoptarea noilor soluții de plată, iar prin parteneriatul puternic cu Samsung, ne propunem să continuăm inovația în comerțul mobil, prin crearea unor experiențe de plată digitală simple și sigure pentru consumatori,” a declarat Javier Perez, președintele MasterCard Europe.

 Lansarea Samsung Pay în Statele Unite și Coreea de Sud este programată pentru finalul acestei veri, iar Samsung lucrează momentan cu bănci și parteneri, pentru a aduce serviciul de plăți în Europa.

 De la lansarea MDES în 2013, milioane de conturi MasterCard au fost tokenizate pentru utilizarea în apreciatele servicii de tip portofel digital. În prezent, MDES oferă servicii de tokenizare pentru carduri de credit, debit, co-brand, preplătite și business. Tokenizarea cardurilor private label, anunțată în iunie, va demara în trimestrul al treilea al acestui an. Serviciile de tokenizare pentru aplicații, eCommerce și programe de stocare a datelor de card pentru tranzactii recurente vor fi disponibile comercianților din Statele Unite și Canada în cursul acestui an și se vor extinde la nivel global în toate piețele MDES

Despre MasterCard

 MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un lianț între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult