Ce modele de smartphone cumpara romanii

Ce  modele de smartphone cumpara romanii Data: 8 octombrie 2013   Ora: 13:16

Smartphone-ul este un gadget tot mai cautat de catre romani, numarul utilizatorilor fiind in crestere. Judetele din care s-au facut cele mai multe achizitii de smartphone in luna septembrie sunt: Bucuresti, Cluj, Constanta,Timis,Prahova, Iasi si Brasov.

Preferintele utilizatorilor Okazii.ro in luna septembrie 2013 s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume. Intr-un top 5 al celor mai cumparate modele de smartphone de pe Okazii.ro in luna septembrie a acestui an pe primele locuri se afla in ordine descrescatoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4 si Samsung Galaxy S4.

Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenta cautarile si achizitiile de smartphone si in perioada urmatoare.

Okazii.ro este singurul marketplace din online-ul romanesc in care noile modele de smartphone au putut fi achizitionate imediat după lansarea oficiala, iar iPhone 5S poate fi gasit accesand adresa http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5s/, cu disponibilitate pe stoc la vanzatorii nostri si livrare in 24 h.

Bazandu-ne pe reactia si preferintele utilizatorilor nostri, estimam ca iPhone 5S va fi cel mai vandut model smartphone in urmatoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declara Catalin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2013.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult