SECTIUNEA 4: Alte drepturi

Data: 10 ianuarie 2011   Ora: 18:27

Art. 26
(1)In cazuri exceptionale, posturile vacante si temporar vacante pot fi ocupate si prin cumul de functii, de personal angajat prin concurs sau examen, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de functii si a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante.
(2)Posturile vacante si temporar vacante din unitatile sanitare publice, din unitatile de asistenta sociala si medico-sociala, de cultura si invatamant, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul si de catre persoane din aceeasi unitate.
 
Art. 27
Angajarea personalului prin cumul de functii in cazul in care o parte din programul functiei cumulate se suprapune celui corespunzator functiei in care este incadrat se face cu acordul conducerii unitatii la care persoana in cauza are functia de baza.

Art. 28
(1)Exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere se realizeaza prin numirea temporara a unei persoane angajate care indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea functiei de conducere si care nu a fost sanctionata disciplinar.
(2)In perioada prevazuta la alin. (1), persoana beneficiaza de salariul de baza aferent functiei de conducere respective.

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »    Stiri ultima ora