Carpatica plateste asigurarea si evaluarea imobilului pentru OneSmart

Carpatica plateste asigurarea si evaluarea imobilului pentru OneSmart Data: 7 martie 2011   Ora: 18:05

Banca Comerciala Carpatica desfasoara, in perioada 8 martie - 30 iunie 2011, o promotie pentru creditul de refinantare cu ipoteca OneSmart pentru persoane fizice in cadrul careia, pentru clientii care aplica pentru acest credit, banca va suporta cheltuielile cu asigurarea pentru primul an si evaluarea imobilului adus drept garantie, inclusiv taxele aferente, conform conditiilor aferente acestei promotii.

"Dupa campania promotionala care s-a bucurat de un real succes in iarna (nu am perceput dobanda si rate in primele 3 luni de la acordarea creditului OneSmart), venim acum cu un cadou pentru cei interesati si platim in contul clientului contravaloarea asigurarii pentru 1 an, precum si costul evaluarii imobilului adus in garantie. Costurile suportate de client pentru accesarea unui credit OneSmart se diminueaza considerabil, mai ales ca nu percepem niciun comision, iar toate cheltuielile implicate sunt cunoscute de client, BCC fiind o banca transparenta. Continuam, prin aceasta campanie, strategia bancii de a veni in sprijinul clientilor cu o oferta cat mai atractiva de produse si servicii pentru care lansam diverse promotii acum in prag de primavara, cand proiectele incep sa se dezghete si este nevoie de finantare", a declarat directorul executiv retail al BCC, Georgiana Mincu.

OneSmart este disponibil din luna iulie a anului trecut si reprezinta solutia “anti-stres” de refinantare cu ipoteca a tuturor creditelor unui client care isi doreste o rata mai mica, o dobanda atragatoare, schimburi valutare la cel mai avantajos curs al bancii si plata unei singure rate, o singura data.

OneSmart este un produs de creditare care se acorda pentru o perioada de maxim 35 de ani (inclusiv), suma maxima acordata fiind 300.000 euro sau echivalentul in lei. Pentru produsul de creditare OneSmart, Banca Comerciala Carpatica nu percepe comisioane.

Totodata, la achizitionarea creditului OneSmart, Banca Comerciala Carpatica ofera serviciul de Internet Banking BCC e-SMART gratuit si, la solicitarea clientului, BCC poate oferi si un card de credit Visa Classic in baza aceleiasi documentatii cu dobanda diminuata cu pana la 1 punct procentual.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult