Sume suplimentare mai mari cu refinantare de la Banca Romaneasca

Sume suplimentare mai mari cu refinantare de la Banca Romaneasca Data: 14 martie 2011   Ora: 10:42

Banca Romaneasca a eliminat plafonul de 15% reprezentand ponderea sumelor suplimentare ce puteau fi utilizate in alte scopuri pentru creditul de consum cu garantii destinat refinantarii facilitatilor de credit cu garantie si fara garantie, au anuntat reprezentantii bancii.

Incepand cu data de 07.03.2011, clientii pot opta pentru o refinantare a creditelor existente, cu posibilitatea obtinerii de sume suplimentare in limita capacitatii lor de rambursare. Suma totala ce poate fi imprumutata poate reprezenta maxim 70% din valoarea garantiilor imobiliare.

"Eliminarea acestei limite de creditare vine sa satisfaca nevoile actuale ale clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea unor finantari suplimentare", a declarat directorul executiv unitate retail, Lakis Couninis.

Sumele suplimentare pot fi folosite pentru acoperirea eventualelor costuri aditionale aferente creditului, cum ar fi taxele notariale sau pentru nevoi personale.

Oferta de refinantare este disponibila in lei si euro, la o dobanda de ROBOR + 4,5% si respectiv EURIBOR + 6,5%. Conform ofertei bancii, valabile pana la 30 aprilie 2011, la acordarea acestui produs, nu se plateste comision de analiza dosar, nu se solicita asigurare de viata, iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca.

Perioada maxima de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minima fiind de 10.001 euro sau 35.001 RON, iar cea maxima de 80.000 de euro sau 336.000 RON.

Video: Pot contracta un credit de refinantare daca am restante?

Pentru exemplificare, la fiecare 10.000 EUR imprumutati pe 25 de ani, rata lunara este de 75 EUR.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Consum


Comentarii


1 comentariu


Constantin Costin , acum over 12 years
  (180)   (168)

mai vreau si pe viitor stiri de genul
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult