Ce acte imi trebuie pentru un credit pentru masina pe firma?

In situatia in care doriti sa achizitionati un autoturism pe persoana juridica, puteti apela la un credit de echipamente sau la un leasing auto pentru firme.

Creditele pentru echipamente se acorda persoanelor juridice in scopul finantarii achizitionarii echipamentelor necesare desfasurarii activitatii. Astfel, printr-un credit echipamente IMM si PFA pot fi achizitionate masini si utilaje, echipamente de birou, computere, echipamente medicale, atat noi cat si second-hand.

Documentele necesare sunt: actele juridice de infiintare si certificat de inmatriculare, ultimul bilant contabil (semestrial sau anual), vizat de organismele abilitate, insotit de balanta aferenta; certificat constatator; aprobarea legala / constitutiva privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea; acord de consultare a Biroului de Credit; acord de consultare CRB; situatia fluxului de lichiditati (Cash Flow).

Fiecare institutie financiara isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare in functie de politica interna de creditare.

Pentru a vizualiza ofertele institutiilor financiare, consultati categoriile Credite de Echipamente si Leasing Auto IMM&PFA.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »