Care este modul de calcul al ratei pentru un leasing operational?

 Leasingul operational consta in inchirierea de bunuri pentru care se plateste o chirie - contravaloarea folosintei bunului pe o durata determinata - iar la sfarsitul contractului optiunea de cumparare a bunului fiind optionala.

Rata de leasing reprezinta, in cazul unui leasing autoturisme, rata lunara platita pentru dobandirea autoturismului si este cota-parte din valoarea bunului si a dobanzii de leasing si cota-parte din prima de asigurare, dupa caz.

In calculul ratei de leasing se tine cont de valoarea bunului, parametrii contractuali (durata finantarii, avans, valoare reziduala), costuri (rata dobanzii, comision de acordare, de administrare, de analiza, asigurare, etc.) si servicii conexe.

Simulatorul pentru rata leasingului din eFin.ro va permite sa calculati o estimare a ratei de leasing si va afiseaza un model de grafic de rambursare. Simulatorul poate fi accesat aici.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Puteti vizualiza ofertele societatilor de leasing consultand categoria Leasing Auto.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (388)   (380)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (436)   (425)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (458)   (462)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »