Un nou credit ipotecar de la Millennium Bank

Un nou credit ipotecar de la Millennium Bank Data: 6 septembrie 2010   Ora: 13:32

Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar, ce are costuri care includ marje incepand de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni, au anuntat oficialii institutiei de credit.

Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile aferente noului credit ipotecar sunt variabile, iar clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comisioane de administrare si de rambursare in avans.

”Clientii pot opta fie pentru un avans minim, de 20%, fie pentru o dobanda mai mica, in functie de nevoile lor”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

In plus, institutia nu percepe comision de analiza clientilor care aleg noul credit ipotecar pentru a-si refinanta un alt imprumut ipotecar pana la finalul anului 2010.

Creditul ipotecar Millennium Bank este acordat pe o perioada de maxim 30 de ani si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Ipotecare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult