BROM a lansat creditul ipotecar pentru modernizare

BROM a lansat creditul ipotecar pentru modernizare Data: 18 mai 2011   Ora: 12:22

Banca Romaneasca a lansat creditul ipotecar pentru modernizarea casei destinat celor care doresc sa-si renoveze locuintele proprietate personala, au anuntat reprezentantii bancii.

Creditul este disponibil in lei si euro, la o dobanda de ROBOR 3M + 3,2% si respectiv EURIBOR 3M + 5,2% iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca. Suma maxima ce poate fi contractata este de 430.000 RON, respectiv 100.000 euro, pentru o perioada de pana la 25 de ani, nefiind necesar un aport propriu din partea clientului.

"Noul produs de creditare cu specificarea exacta a modului in care va fi folosita suma imprumutata reprezinta o modalitate extrem de avantajoasa de a obtine sume importante de bani necesare pentru modernizarea unei case sau a unui apartament. Banca Romaneasca continua astfel sa ofere solutii adaptate de creditare, la costuri competitive", a declarat directorul executiv unitate retail in cadrul Bancii Romanesti, Lakis Couninis.

Banca Romaneasca a operat cateva modificari de dobanda la creditul ipotecar standard, dar si la cel destinat achizitiei de locuinte situate intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale finantate de catre Banca.

Ambele produse de creditare sunt oferite acum la costuri mai reduse, dupa ce marja fixa a bancii a fost ajustata in scadere, cu pana la 1%. Astfel, creditul ipotecar standard beneficiaza in prezent de o marja fixa de 5,2%, in scadere de la 6,2%, la care se adauga Euribor 3M. Suma minima ce poate fi imprumutata este de 10.000 de euro, respectiv 35.000 RON.

Creditul ipotecar destinat celor care isi doresc o locuinta intr-unul din ansamblurile rezidentiale partenere ale Bancii Romanesti poate fi accesat cu o marja fixa de 4,9%, in scadere de la 5,3%, la care se adauga Euribor 3M, in conditiile in care limita maxima de finantare a crescut la 85%.

"Banca Romaneasca isi ajusteaza constant caracteristicile produselor din portofoliu, in acord cu noile realitati economice. Astfel, noile valori de dobanda aferente creditelor ipotecare determina un efort financiar mai mic din partea clientilor care vor alege aceste produse de creditare in perioada urmatoare", a adaugat Lakis Couninis.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Ipotecare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult