UniCredit ieftineste Creditul pentru Locuinta

UniCredit ieftineste Creditul pentru Locuinta Data: 23 martie 2010   Ora: 12:39

UniCredit Tiriac Bank a redus cu 1% marja dobanzii la Creditul pentru Locuinta, aceasta ajungand la 5,95% peste Euribor la 6 luni, valabila pentru orice nivel al avansului platit.

Astfel, pentru 52.000 de euro luati pe 30 ani, dobanda variabila este de 6,94% (Euribor la 6 luni + 5,95%), iar dobanda anuala efectiva (DAE) este 7,52%. Prin urmare, rata lunara platita de client este de 348 euro.

La creditele in lei, rata dobanzii este de 11,80% pe an, iar la dolari de 8,93%.

Banca percepe un comision de acordare de 2,3% din suma acordata, care se plateste o singura data.

Creditul pentru Locuinta este destinat cumpararii unei case sau unui teren, precum si finantarii lucrarilor de reamenajare. Creditul poate fi solicitat de catre orice persoana cu varsta intre 20 de ani si 65 de ani si un venit net pe familie de minimum 850 lei.

Creditul acopera pana la 80% din pretul proprietatii imobiliare, iar perioada de creditare poate fi intre 3 si 30 de ani in cazul achizitiei unei locuinte sau unui teren, iar pentru reamenajare, intre 3 si 10 ani.

Pentru clientii persoane fizice care contracteaza simultan un credit (cu exceptia Creditului pentru Consum) si un card de credit, UniCredit Tiriac Bank returneaza 1% din valoarea tranzactiilor efectuate prin card la comercianti in decursul unui an, acesti bani putand fi folositi la plata ratelor lunare aferente creditului.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Imobiliare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult