Ce suma poti obtine cu un credit auto

Ce suma poti obtine cu un credit auto Data: 4 martie 2011   Ora: 12:30

Creditele auto se acorda in scopul achizitionarii de masini noi sau second hand si este in general garantat cu gaj instituit pe bunul cumparat prin imprumut.

In general, printr-un imprumut auto se pot obtine intre 2000 euro si 30.000 euro, suma disponibila fiind mai mica pentru automobilele second-hand. In unele cazuri, suma maxima poate ajunge si la 75.000 de euro.

Video: Ford a lansat B-Max, autoturismul care va fi fabricat la Craiova

Va prezentam in continuare creditele auto prevazute cu cel mai ridicat nivel de finantare, afisate pe www.efin.ro.

Garanti Bank ofera Creditul auto prevazut cu suma maxima de 40.000 EUR. Creditul se acorda pentru achizitionarea de autoturisme noi si second-hand, motociclete, scutere, din productia interna si din import, comercializate in tara de catre producatori/dealeri agreati de banca.

Maximum 40.000 EUR pot fi obtinuti si cu Creditul Auto Noi de la BRD cu dobanda fixa contractat pe o perioada cuprinsa intre 6-48 luni.

La Raiffeisen Bank, prin Creditul Masina Ta pot fi obtinuti 75.000 EUR. Imprumutul se acorda pentru cumpararea de masini sau moto-scutere noi, fara girant si fara carte de munca.

Pe de alta parte, pentru Creditul auto de la Alpha Bank nu exista limita maxima de suma, in limita gradului maxim de indatorare.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


2 comentarii


Roxana , acum over 12 years
  (106)   (108)

Imi place asta
 
stan jan cristinel , acum over 13 years
  (129)   (128)

care sunt conditiile pentru a cumpara o masina din romania daca am contract de munca in italia?
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult