BCR lanseaza un card de credit premium

BCR lanseaza un card de credit premium Data: 18 octombrie 2010   Ora: 12:25

Banca Comerciala Romana lanseaza un nou card de credit Gold in lei, cu perioada de gratie de pana la 53 de zile, avand o valabilitate de 3 ani.

Institutia percepe un comision de emitere a cardului principal de 100 lei, in timp ce comisionul de emitere a cardurilor suplimentare este 0. Marja fixa de dobanda considerata in formula pentru tranzactiile efectuate cu acest card de credit va fi de 10,5% peste indicele ROBOR 3M, ceea ce pana la data de 3 ianuarie 2011 reprezinta pentru client o dobanda finala de 17,26%.

Emis atat sub sigla MasterCard, cat si Visa, Powercard Gold BCR ofera posesorului acces la o linie de credit cuprinsa intre 10.000 si 100.000 lei.

"Powercard Gold se adreseaza in special segmentului de clienti cu venituri ridicate si cu o utilizare frecventa a cardurilor de credit in intreaga lume. Nevoia de a veni pe piata cu un astfel de produs am observat-o chiar din comportamentul de utilizare al detinatorilor cardului de credit standard Powercard BCR", a declarat Igor Zganjer, director executiv Directia Carduri BCR (foto).

Noul card de credit card poate fi obtinut atat pe baza veniturilor, cat si prin garantarea acestuia cu un depozit colateral deschis la BCR.  

Powercard Gold BCR ofera detinatorilor asigurare complexa pentru calatoriile in strainatate (ce include asigurare medicala in valoare de maxim 15.000 euro, asigurarea de pierdere sau distrugere a bagajelor, asigurarea de intarziere a mijlocului de transport, asigurarea documentelor  si altele), reduceri de pana la 25% la partenerii BCR, precum si posibilitatea de a acumula puncte de loialitate.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult