Global Consulting

Data: 27 iunie 2012   Ora: 11:18

Global Consulting este una dintre cele mai importante Agentii de Resurse Umane din Romania, oferind solutii complete de personal, in toate domeniile de activitate. Global Consulting ofera specialisti in Finante, Contabilitate, Banci, Marketing si Vanzari, F.M.C.G., Domeniul Juridic, Resurse Umane, IT, Food & Beverage, precum si in Productie, Aprovizionare, Energie, Utilitati si Servicii Financiare.

Integritatea, confidentialitatea, obiectivitatea si rapiditatea sunt punctele cheie ale filozofiei firmei noastre care au contribuit la incheierea multor legaturi de afaceri pe termen lung cu clientii nostri. In fond, lucram cu oameni, cea mai importanta resursa a tuturor.

Idei. Experinta. Rezultate. Aceste elemente conduc catre succes fiind reprezentative pentru echipa noastra. Noi avem una dintre cele mai experimentate si inalt specializate echipe din domeniu, fiecare membru al sau avand o bogata experienta atat la nivel national cat si international. Viziunea noastra este de a transforma obiectivele propuse in rezultate concrete oferind solutii complete de personal, acestea fiind o impletire perfecta intre experienta noastra si cerintele dumneavoastra.

Date de contact

E-mail office@globalconsulting.ro

Bucuresti, Str. Cpt. Nicolae Licaret 10

Mobil +40 722.23.64.64 

Fax +40 31 426 33 04

Telefon +40 21 324 18 61

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »    Stiri ultima ora