UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor

UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor Data: 11 decembrie 2015   Ora: 14:43
  • Prin acest parteneriat se lansează UniCredit CEE Lounge în cadrul programului ELITE pentru accelerarea dezvoltării IMM-urilor
  • Stabileşte o reţea de suport pentru IMM-urile cu ambiţii în cadrul UniCredit CEE

UniCredit anunţă încheierea unui parteneriat cu London Stock Exchange Group propunându-şi să devină astfel banca principală în susţinerea dezvoltării afacerilor mici şi mijlocii din Europa Centrală şi de Est prin intermediul programului ELITE, o platformă inovatoare care ajută companiile private ambiţioase să îşi accelereze creşterea.

Prin acest parteneriat se pun bazele ELITE UniCredit CEE Lounge, care oferă IMM-urilor servicii complexe pentru dezvoltarea organizaţională şi a instrumentelor de management în vederea creşterii afacerii. Lansat de London Stock Exchange Group, programul ELITE oferă companiilor acces la pregătire şi coaching oferite de către şcoli de top, experţi şi antreprenori recunoscuţi în Europa, în cadrul unei platforme bazate pe un model de tutoriat şi contact direct cu mediul financiar de specialitate.

Primele 14 companii care vor participa la UniCredit CEE Lounge au fost selectate din Bosnia Herţegovina, Croaţia, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

“Suntem extrem de bucuroşi să facem echipă cu London Stock Exchange Group pentru a ajuta IMM-urile cu poţential de creştere din Europa Centrală şi de Est să acceseze o gamă completă de servicii de pregătire şi coaching care să le ajute în următoarea etapă de dezvoltare. ELITE UniCredit CEE Lounge este creat special pentru companiile care pot face diferenţa în lumea de mâine, oferindu-le din timp cunoştiinţele de care au nevoie pentru lua deciziile de investiţii corecte. UniCredit crede cu tărie în potenţialul IMM-urilor din Europa Centrală şi de Est şi, asigurându-le dezvoltarea, urmăreşte să îşi consolideze rolul de partener de încredere, prin facilitarea accesului la servicii inovatoare. ELITE UniCredit Lounge reprezintă un pas în această direcţie”, a declarat Carlo Vivaldi, Head of CEE Division şi Deputy CEO al UniCredit Bank Austria.

Mediul oferit de ELITE ajută companiile cu potenţial de creştere să devină mai conştiente de multiplele opţiuni de finanţare pe care le au la dispoziţie, îmbunătăţindu-le totodată capacitatea de a atrage potenţiali investitori/parteneri. În acelaşi timp, programul aduce aceste companii faţă în faţă, oferindu-le posibilitatea de a se inspira reciproc, de a schimba idei, de a împartaşi exemple de bună practică şi de a identifica oportunităţi de afaceri.

“Suntem încântaţi să încheiem acest parteneriat cu UniCredit, care se alătură programului ELITE ca partener principal din industria bancară în regiunea Europei Centrale şi de Est. Parteneriatul cu UniCredit oferă o platformă dedicată denumită <>, în cadrul căreia vor fi selectate cele mai promiţătoare companii din segmentul IMM. Suntem siguri că UniCredit, cu prezenţa sa puternică şi relaţiile strânse pe care le are cu mediul de afaceri din Europa Centrală şi de Est, va avea o contribuţie semnificativă la dezvoltarea programului ELITE”, a spus Raffaele Jerusalmi, CEO Bursa Italiană şi director pentru pieţe de capital al London Stock Exchange Group.

De la lansarea sa, în 2012, ELITE a sprijinit peste 320 de companii din Europa, având, în prezent, 150 de consilieri şi 90 de investitori în rândul comunităţii sale.

Prin crearea ELITE UniCredit CEE Lounge, Grupul îşi propune să faciliteze accesul clienţilor săi la programe valoroase de pregătire şi să creeze relaţii mai apropiate între cele mai competitive întreprinderi mici şi mijlocii din Europa, ajutându-le în luarea deciziilor strategice şi sprijinindu-le evoluţia.

Clienţii UniCredit din Europa Centrală şi de Est vor beneficia de valoarea adaugată a acestei iniţiative, serviciile ELITE fiind oferite fiecărei companii selectate în cadrul programului. Grupul UniCredit va contribui la modulele de training şi pregătire, asigurând în acelaşi timp acces la propriile servicii de asistenţă personalizată.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult